Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα στη Ρόδο 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προσωρινού χαρακτήρα στη Ρόδο-Το χρονικό διάστημα από 26-02 έως 16-03-2021 κατά τις ώρες 08.00’ – 17.00’ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων τμηματικά ανά 50 μέτρα επί της οδού Ηλία Βενέζη, στην πόλη της Ρόδου, από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Σεφέρη έως τη συμβολή της με την οδό Αποστόλου Παύλου στο ρεύμα με κυκλοφορίας με κατεύθυνση την  οδό Αποστόλου Παύλου, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.
Το παραπάνω χρονικό διάστημα, κατά τις ώρες 17.00΄ έως 08.00΄ της επομένης ημέρας το ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Ηλία Βενέζη , θα παραμένει κλειστό σε μήκος 15 μέτρων, στο σημείο όπου θα εκτελούνται οι εργασίες.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής από το ελεύθερο ρεύμα κυκλοφορίας και  σύμφωνα με τη σήμανση που θα τοποθετηθεί. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η οικογένεια Φαρμακίδη στη Ντάτσα. Ένας πόλεμος, μια εποχή, οι Τούρκοι και ηπεριουσία. Του...
Γράφει ο Νικολός Φαρμακίδης ΠΑΝΑΙΤΙΟΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ Ο μεγάλος Ρόδιος φιλόσοφος που ενέπνευσε τους...
Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...