15.000 άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους και ο Κυρ. Μητσοτάκης τον... ύπνο του

«Δεν κοιμάμαι καλά τη νύχτα όταν ξέρω ότι θα χάσουν τόσοι άνθρωποι τη δουλειά τους» λέει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρυθμίσεις Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο αμερικανικό Bloomberg.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, ο υπουργός (που εκτελεί πιστά, όπως ολόκληρη η μνημονιακή συγκυβέρνηση, τις εντολές της Τρόικας και τη σκληρή νεοφιλελεύθερη αντίληψη) προσθέτει πως οι απολύσεις (που αποφασίστηκαν σε μηδενικό χρόνο και αποδεδειγμένα χωρίς καμιά προετοιμασία) δικαιολογούνται αν κάποιος «δεν αποδίδει όσο πρέπει». Κάτι μας λέει ότι ο υπουργός δεν χαλάλισε πάνω από μερικά λεπτά αϋπνίας... Το σχετικό ρεπορτάζ στο In.gr Προσθέτει:

«Δεν είναι εύκολο, ακόμα και από συναισθηματική άποψη. Αν πρέπει ωστόσο να υπογράψω απολύσεις, το καλύτερο που μπορώ τουλάχιστον είναι να κάνω την καλύτερη επιλογή ως προς το ποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του» είπε.

«Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια» λόγω των απολύσεων, λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Και τόνισε, σε άλλο σημείο, πως «αν κάποιος δεν αποδίδει όσο πρέπει, τότε ναι, να χάσει τη δουλειά του».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι μπορεί να γίνει ο «λιγότερο δημοφιλής πολιτικός της Ελλάδας», ο κ. Μητσοτάκης απάντησε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν αρκετοί λιγότερο δημοφιλείς πολιτικοί, αν κοιτάξετε [ποιοι είναι αυτοί] θα δείτε ότι ο κόσμος ξέρει».

«Είναι αυτοί που οδήγησαν σε αυτό το υπερδιογκωμένο κράτος. Είναι λιγότερο δημοφιλείς από εμένα. Προσωπικά υποστηρίζω τις συγκεκριμένες θέσεις εδώ και εννέα χρόνια», είπε ο κ. Μητσοτάκης. left.gr

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη των ζώων και κυρίως των σκύλων, που υπήρξαν συντροφιά μου σε πολύ δύσκολα...
O γνωστός Ροδίτης ορθοπεδικός Μανώλης Σαρικάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αρχή...
Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...