Ψήφισαν οι Τροικανοί-Μνημονιάκηδες βουλευτές Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ την απαράδεκτη τροπολογία για το επίδομα - Επίθεση στον Βασίλη Υψηλάντη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23/10/2013

   

 Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καταγγέλλει σε όλο το Δωδεκανησιακό λαό την απαράδεκτη τροπολογία που ψήφησαν χθες βράδυ στην Βουλή των Ελλήνων οι Τροικανοί – Μνημονιάκηδες βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Η τροπολογία που ψήφησαν δίνει στους εποχιακά εργαζόμενους 3 μήνες και 5 ημέρες ανεργίας και καταδικάζει μεγάλο αριθμό εργαζομένων αφού δεν επιτρέπει να πάρουν ανεργία όσοι έχουν συμπληρώσει 200 ημέρες, κοινώς 6 μήνες και 15 ημέρες εργασίας χωρίς ρεπό κατά την διάρκεια της σεζόν.

  Η ψήφιση αυτής της τροπολογίας δεν αποτελεί επίτευγμα για εμάς. Δεν πανηγυρίζουμε όπως κάνει ο κύριος Υψηλάντης Βασίλειος, ο οποίος καλό θα ήταν να σταματήσει να κατηγορεί τον πρόεδρο του Σωματίου μας και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ μιας και αυτοί είναι σε καθημερινή βάση παρόν στα προβλήματα των εργαζομένων ενώ ο ίδιος απέχει. Ο αγώνας του Σωματείου μας δεν σταμάτα εδώ, θα συνεχιστεί μέχρι να καταφέρει να επαναφέρει, τον νόμο που αφορά την ανεργία στους εποχιακά εργαζόμενους, στον αρχικό της στάδιο.

  Τέλος το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία καθώς και στα επισιτιστικά καταστήματα του νησιού μας να είναι παρόν στην απεργία που κήρυξε η ΓΣΣΕ στις 6 Νοεμβρίου του 2013 στις 10:00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου. Ας ενωθούμε για να δώσουμε την απάντηση μας στην απαράδεκτη τροπολογία που ψήφησαν σε βάρος μας.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...