Χ. Κόκκινος: Ο κ. Χατζημάρκος εκτεθειμένος : στην κοινωνία , στον Πρωθυπουργό της χώρας , στους βουλευτές και στα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης που τον στήριξαν στις περιφερειακές εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- ΡΟΔΟΣ 25/2/21

 - << Ο κ. Χατζημάρκος εκτεθειμένος :

στην κοινωνία , στον Πρωθυπουργό της χώρας , στους βουλευτές και στα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης που τον στήριξαν στις περιφερειακές εκλογές >>

 - Ο κατ΄ εξαίρεση εμβολιασμός του 56χρονου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και η προκλητική προσπάθεια να καλύψει μαζί με τα έμμισθα <<τσιράκια>> του το νέο ατόπημα του , τον εκθέτει καθημερινά περισσότερο .

 

Την ώρα που οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου και όλης της χώρας βιώνουν τις συνέπειες της πανδημίας και των διαδοχικών lockdown ,  περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους να εμβολιαστούν ( και ιδιαίτερα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας ) , ο κ. Χατζημάρκος προκαλεί , εκθέτει και εκτίθεται :

 

-         Στην Χάλκη , μεταβαίνει με ιδιωτικό σκάφος ( όχι όπως οι άλλοι πολίτες με το πλοίο της γραμμής ) και με την παρέα του                       ( συνωστισμός) !

 

-         Εμβολιάζεται εκτός ηλικιακής σειράς και το όνομα του βρίσκεται σε κατάσταση για εμβολιασμό κατά του COVID – 19  μαζί με τους μόνιμους κάτοικους της Χάλκης ! (σύμφωνα με δημόσια τοποθέτηση της ιατρού που τον εμβολίασε )

 

 

-         Ο κ. Χατζημάρκος δεν είναι μόνιμος κάτοικος της Χάλκης .... Ίσως μένει μόνιμα στην Σύρο που είναι η έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου .....  Ίσως στην Ρόδο , στην όμορφη περιοχή του <<Μόντε Σμίθ>>... Όμως στην Χάλκη σίγουρα όχι .... Και φυσικά δεν είχε δικαίωμα να εμβολιαστεί !

 

-         Ανοίγουν ταβέρνα για να γευματίσει αυτός και η παρέα του ( σύμφωνα με την καταγγελία του επικεφαλή της αντιπολίτευσης του Δήμου Χάλκης ) . Θυμίζουμε ότι η εστίαση είναι κλειστή για όλους τους πολίτες και ιδιόκτητες και εργαζόμενοι του κλάδου υποφέρουν !

 

 

-         Ο δήμαρχος Χάλκης τον εκθέτει ακόμα περισσότερο και εκθέτει και τον εαυτό του με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του σε δημοσιογραφικά ερωτήματα που του θέτουν . Από την μια αγνοεί ότι βρίσκεται στο ιατρείο της Χάλκης και όταν ξεσπά ο σάλος θυμήθηκε να πει ότι ο κ. Χατζημάρκος ήρθε ..... υπηρεσιακά ..... Κυριακάτικα .... στην Χάλκη !

 

-         Κανένας ιατρός η επιστημονικός παράγοντας δεν επιβεβαιώνει τα λόγια του δημάρχου Χάλκης ( στην προσπάθεια του να μπαλώσει τα πράγματα ) ότι  περισσεύαν  δυο (2) εμβόλια και επειδή θα ήταν άχρηστα έκανε το προτελευταίο εμβόλιο ο κ . Χατζημάρκος ! Πιθανόν να έχει και ενδιαφέρον ποιος έκανε και το τελευταίο εμβόλιο ....  Και σίγουρα ενδιαφέρον – εάν ισχύει -  ότι υπάρχουν κάτοικοι της Χάλκης οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν .

 

             Ο κ. Χατζημάρκος :

-         Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

 

-         Ζήτησε και έλαβε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις περιφερειακές εκλογές και τα στελέχη της , μέλη Ν.Ο.ΔΕ και βουλευτές της έδωσαν μάχη να εκλεγεί ! Αυτά τα στελέχη πώς νιώθουν ? Πώς σχολιάζουν το γεγονός ?

 

 

Ο κ. Χατζημάρκος :

 

-         Με ιδιωτικό σκάφος και την παρέα του επισκέφθηκε την Κυριακή 21/2/21 το νησί της Χάλκης και το περιφερειακό της ιατρείο οπού είχε μεταβεί και το περασμένο καλοκαίρι ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίον και τότε συνόδευσε . Εμβολιάστηκε νωρίτερα και κατ' εξαίρεση ! Την ιδιά ώρα ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία και τις συνέπειες της . Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τα κυβερνητικά στελέχη να μην εμβολιαστούν κατ' εξαίρεση δηλαδή <<ρουσφετολογικά>> !

 

Τα πρωτεύθυνα στελέχη του κρατικού μηχανισμού οφείλουν να σεβαστούν την πρωθυπουργική εντολή και τους πολίτες που περιμένουν καρτερικά να έρθει η σειρά τους να εμβολιαστούν .....

Ο κ. Χατζημάρκος έγραψε στα .... παλαιά του υποδήματα την Πρωθυπουργική εντολή , την κοινωνική αγωνιά και φυσικά έχει εκτεθεί πολλαπλώς !

 

Υ.Γ : Όσα πολιτικά <<τσιράκια>>και έμμισθα <<παπαγαλάκια>> προσπαθούν να καλύψουν το θέμα που συγκλονίζει το Πανελλήνιο , μάλλον προσφέρουν γέλιο στην πικραμένη κοινωνία μας και επιβεβαιώνουν ότι είναι άξιος ο μισθός τους και οι επιχορηγήσεις που λαμβάνουν .

 

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> - Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...