Φώτης Χατζηδιάκος, υποψήφιος βουλευτής Δωδ/σου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πρόταση για το μέλλον της Δωδεκανήσου που θα υπηρετεί τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη

ΡΟΔΟΣ 29-01-2023

ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ, Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

- «Η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Παράταξης – ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Δωδεκανήσου, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με τιμά. Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία και τα μέλη της παράταξης μας για την εμπιστοσύνη και την ιδιαίτερη αυτή τιμή. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι: μια ΥΠΟΣΧΕΣΗ στη ΦΩΦΗ, μια ΔΕΣΜΕΥΣΗ στον Πρόεδρο μας, ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, μια ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ προκλήσεων, στόχων και δεδομένων.

Στο σημείο αυτό επιβάλλεται μια ανάμνηση για την απουσία του αείμνηστου, Δημήτρη Κρεμαστινού, ένας αναστοχασμός για την πολυετή προσφορά του στην παράταξη και στον τόπο μας. Η απόφαση μου αυτή ενισχύεται και αποκτά μεγαλύτερη δυναμική μέσα από την προτροπή, την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας σε κάθε βήμα μου, στο κάθε μετερίζι της δημόσιας συμμετοχής μου. Μαζί και πάλι να συνεργαστούμε προς την κατεύθυνση, που η ίδια η κοινωνία μας υποδεικνύει, μέσα από τον διάλογο με τους πολίτες, μέσα από την ενότητα, μακριά από διαχωριστικές πρακτικές και προσεγγίσεις του παρελθόντος, που πλήγωσαν την παράταξη μας.

Είναι βέβαιο, ότι ο συντηρητισμός και ο λαϊκισμός των παραδοσιακών σχηματισμών, δεξιόστροφων και αριστερόστροφων, μας ωθεί στην επαναχάραξη των ορίων μεταξύ της συντήρησης και της προόδου, του πραγματισμού, του ευρωπαϊσμού με βάση τις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης μας, της κοινωνικής ευθύνης, της δημοκρατίας. Η αναζωογόνηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δημιουργεί νέα δεδομένα. Ο προγραμματικός του λόγος ενέχει τις προϋποθέσεις να αναδιατάξει τον δικομματισμό, διεκδικώντας με επιτυχία τον πολυδύναμο και ζωτικό του χώρο. Στο ξεκίνημα αυτό απευθύνω πρόσκληση προς τους συμπατριώτες μου, ανεξαρτήτως τυχόν διαφορετικών αφετηριών να στηρίξετε την απόφαση μου αυτή. Πρόσκληση για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, για την υλοποίηση του προγράμματος της παράταξης μας, με κίνητρα ενίσχυσης των παραγωγικών επενδύσεων, με χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, με στήριξη των αγροτών, με επενδύσεις σε υποδομές, με ενίσχυση του ΕΣΥ, της Παιδείας, με καλύτερη διαχείριση των υδάτινων πόρων, με μέτρα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, με συγκεκριμένες πολιτικές για την αντιμετώπιση των οικονομικών, γεωπολιτικών, πολιτισμικών συνθηκών και συγκυριών, που προκύπτουν στον ευαίσθητο χώρο της πατρίδας, του τόπου μας. Μια πρόταση για το μέλλον της Δωδεκανήσου και της χώρας μας, με ένα πρόγραμμα γνήσια προοδευτικό, που θα υπηρετεί τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...