Φυσιογνωμική και Προσωπική Επικοινωνία - Ένα μοναδικό βιωματικό σεμινάριο στη Ρόδο!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φυσιογνωμική και Προσωπική Επικοινωνία
Ένα μοναδικό βιωματικό σεμινάριο στη Ρόδο!

Στις 30 Νοεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί ένα ιδιαίτερο εργαστήρι, διάρκειας 6 ωρών, με θέμα την προσωπική επικοινωνία και τη βελτίωση της με τη χρήση της τεχνικής της φυσιογνωμικής, ανάλογο του οποίου δεν έχει γίνει άλλοτε στο νησί μας.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον, βιωματικό σεμινάριο, που αφορά κυρίως επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν το προφίλ και την επικοινωνία, στο χώρο της εργασίας τους αλλά και όσους θέλουν να αναπτύξουν αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες για τη βελτίωση των διαπροσωπικών τους σχέσεων.

Πολύ σημαντικό όμως είναι ότι η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από δύο καταξιωμένους και αναγνωρισμένους εκπαιδευτές, με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο. Ο γνωστός Έλληνας φυσιογνωμιστής και σκιτσογράφος, Εvan Γεωργουλάκης, που έχουν φιλοξενήσει πολλά διεθνή κανάλια όπως το CNN και το BBC και έχουν εμπιστευτεί μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό χώρο,  είναι ένας από αυτούς, που για πρώτη φορά θα παραβρεθεί στο νησί μας, για να εκπαιδεύσει όσους συμμετέχουν σε αυτό το μοναδικό σεμινάριο. Συνεργάτης του η δρα Αύρα Λυράκη, πιστοποιημένη Life Coach, με διακρίσεις και τεράστια εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

Φυσιογνωμική και Προσωπική Επικοινωνία
Tεχνικές για να Χτίσετε την Εικόνα σας Αποτελεσματικά!

Αποδεδειγμένα, η ισχυρότερη μορφή επικοινωνίας είναι η οπτική (85%).
Σε μόλις τέσσερα δεύτερα έχουμε υποσυνείδητα αποφασίσει για το αν συμπαθούμε κάποιον ή όχι. Σε τριάντα δεύτερα, θα πρέπει να έχουμε κερδίσει τις πρώτες θετικές εντυπώσεις από τον άλλο.

H παρακολούθηση του παρακάτω βιωματικού σεμιναρίου θα αναλύσει σε βάθος:
• Τι αποκαλύπτει το πρόσωπο για τον χαραχτήρα σας
• Πώς η συναισθηματική σας διάθεση, φαίνεται μέσα από τις μικροεκφράσεις του προσώπου πριν καν μιλήσετε
• Πώς μπορείτε με τη χρήση της Φυσιογνωμικής να αποκωδικοποιήσετε τις συμπεριφορές των ατόμων
• Πώς να καταλαβαίνετε τι κινεί τη συμπεριφορά των ατόμων και τι να περιμένετε από τους άλλους
• Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε επικοινωνιακά τα δυνατά σημεία του προσώπου σας
• Τι να προσέχετε στον εαυτό σας προκειμένου να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά τις καταστάσεις
• Πώς θα χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα σώματος αποτελεσματικά για να επικοινωνήσετε αυτό που θέλετε
• Πώς μπορείτε να χτίσετε την προσωπική σας ταυτότητα (Image Making)





• Τεχνικές δημιουργίας θετικών εντυπώσεων με τα μυστικά της επικοινωνίας προσαρμοσμένα στην προσωπικότητά σας

Γιατί να παρακολουθήσω το σεμινάριο;

Σε περίοδο οικονομικής ύφεσης, η ανάγκη για αποτελεσματική επικοινωνία και ιδίως προσωπική επαφή είναι απαραίτητη περισσότερο παρά ποτέ. Η επιτυχία μας εξαρτάται άμεσα από την ικανότητα να επικοινωνούμε με πιθανούς εργοδότες, πελάτες,
συνεργάτες ή προϊστάμενους μας.

Άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αποκωδικοποιούν τα μηνύματα που μας στέλνει ο συνομιλητής κατορθώνουν να:
• Να εμπνεύσουν
• Να αποκτήσουν κύρος και εμπιστοσύνη
• Να πείσουν
• Να επιτύχουν τους στόχους τους.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, καλλιτέχνες, ιδιώτες και όσους θέλουν να βελτιώσουν το προφίλ και την επικοινωνία στην καθημερινή ζωή και τον επαγγελματικό τους χώρο.

Για να μπορέσουμε να μεταδώσουμε το μήνυμα μας αποτελεσματικά, θα πρέπει να αξιοποιήσουμε όλους τους διαύλους της ανθρώπινης διαπροσωπικής επικοινωνίας, στοχεύοντας στη νοητική αλλά κυρίως στην ασυνείδητη και συναισθηματική πλευρά των ανθρώπων.

Οι εκπαιδευτές:

Ο διακεκριμένος φυσιογνωμιστής Evan Fotis Γεωργουλάκης (www.trueface.eu) και η Αύρα Λυράκη (www.lifeselfcoaching.gr) θα σας μάθουν αυτό ακριβώς.
Μέσα από ένα βιωματικό workshop, θα σας εκπαιδεύσουν στην κατανόηση των τεχνικών της Φυσιογνωμικής ή Μόρφο-ψυχολογίας ώστε να εξάγετε αξιόπιστα συμπεράσματα για τις γενικές τάσεις αλλά και τη παρούσα διάθεση του ατόμου. Επιπλέον, θα μάθετε πώς να χτίσετε την προσωπική σας «φήμη» στο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον εστιάζοντας σε θέματα επικοινωνίας και εικόνας με τεχνικές που δίνουν έμφαση στη γλώσσα του σώματος, στην επικοινωνία με πειθώ και στο χτίσιμο θετικών διαπροσωπικών σχέσεων.


Σύντομο Βιογραφικό Εισηγητών

Aύρα Λυράκη (Ph.D)
www.lifeselfcoaching.gr
H Αύρα Λυράκη κατέχει διδακτορικό στη Στρατηγική Εταιρική Επικοινωνία, M.B.A. με ειδίκευση στο International Management και πτυχίο Διεθνών Σχέσεων. Έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα Marketing & Επικοινωνίας σε πολυεθνικές επιχειρήσεις. Διαθέτει πολυετή διδακτική εμπειρία σε ποικίλες θεματικές ενότητες με έμφαση σε θέματα Eπικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης. Είναι πιστοποιημένη Life Coach και ιδρύτρια του www.lifeselfcoaching.gr της 1ης ιστοσελίδας με δωρεάν καθoδήγηση σε θέματα
Life Self Coaching. Παράλληλα είναι μέντορας στην International Positive Psychology Association και πρέσβειρα του VIA Institute on Character Strengths.
Tα τελευταία χρόνια είναι μέλος του Global Speakers Federation, του International Coach Federation (ICF), του Athens Institute for Education and Research, και του Ινστιτούτου Επικοινωνίας.






Εvan (Fotis) Γεωργουλάκης
www.trueface.eu
Ο φυσιογνωμιστής-σκιτσογράφος και δημιουργός της True Face, έχει συνεργασίες με διεθνή ΜΜΕ όπως το CNN, το BBCWS, οι "Times" του Λονδίνου, "Daily Express", "Daily Record". Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με «Το Βήμα της Κυριακής», «Ελευθεροτυπία», «Κ» της Καθημερινής, «Το Πρώτο Θέμα», «'Εθνος της Κυριακής», "Elle", "Espresso", «Αδέσμευτος Τύπος». Στην τηλεόραση (Mega, Ant1, Alpha, Star, Alter, ΝΕΤ, ΕΤ1 κ.α.)και στο ραδιόφωνο (ΣΚΑΙ, RealFm, NET, Alpha, Flash κ.α.) Έχει αναλύσει πάνω από 500 πρόσωπα της επικαιρότητας μέσω της Φυσιογνωμικής. Ως σύμβουλος, η γνώση του χρησιμοποιείται στον τομέα ανθρώπινου δυναμικού (HR) και στην οπτική επικοινωνία / βελτίωση εικόνας (image building) σε συνεργασία με προσωπικότητες όπως Bill Clinton, Al Gore, πριγκίπισσα Diana & Jeremy Irons. Σε εταιρίες όπως Air France, Nautica, Pernod-Ricard κ.α. καθώς και σε οργανισμούς όπως το YPO International, East-West institute,WIC, ΕΕVΕ κ.α.
Δίνει διαλέξεις και σεμινάρια σε θέματα Επικοινωνίας (Presentation Techniques, Public Speaking) και Φυσιογνωμικής/Μόρφο-ψυχολογίας.


Οργάνωση: «Ποιήεσσα» - Θεματικές Εκδηλώσεις (www.Poeessa.com)
Πληροφορίες στο τηλ. 6972 178603 και στο email: anna@poeessa.com
    Σύντομα θα ανακοινωθούν πληροφορίες εγγραφής.
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...