Υπό παραίτηση ο γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης - συνάντηση με Γ. Στουρνάρα

Την παραίτηση του γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, έχει ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Σιγή ιχθύος τηρείται και από τις δύο πλευρές, καθώς οι πληροφορίες δεν διαψεύδονται ούτε από το υπουργείο Οικονομικών, αλλά ούτε και από τον γγ Δημοσίων Εσόδων Θεοχάρη.
Αυτήν την ώρα ο γγ Δημοσίων Εσόδων έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Το τελευταίο διάστημα σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο εκδηλώθηκε έντονη αμφισβήτηση και κριτική προς το πρόσωπο του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

 Αποκορύφωμα ήταν η κριτική που του ασκήθηκε μετά τις εκλογές αναφορικά με χειρισμούς του που επηρέασαν το εκλογικό σώμα.

Ο κ. Θεοχάρης εμφανίζεται κατά πληροφορίες ιδιαιτέρως ενοχλημένος από την κριτική του Μεγάρου Μαξίμου και φέρεται να θεωρεί πως δεν αναγνωρίζεται το σημαντικό έργο που επιτέλεσε τους τελευταίους 18 μήνες ως επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με συνεργάτες του, χωρίς την απαραίτητη πολιτική στήριξη δεν είναι εφικτή η υλοποίηση των κρίσιμων μεταρρυθμίσεων στη φορολογική διοίκηση, και στη βάση αυτή ο κ. Θεοχάρης αισθανόταν όλο το προηγούμενο διάστημα «αποδυναμωμένος».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- Τα ΝΕΑ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...