Υπόσχεση από δήμαρχο Ρόδου για συνδρομή στην ολοκλήρωση πολυχώρου εκδηλώσεων στην Κρητηνία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

Πολυμελής αντιπροσωπεία από την Κρητηνία με επικεφαλής την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Άννα Κορρέ και τον ιερωμένο του χωριού πατέρα Σάββα, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον δήμαρχο Ρόδου Στ. Κουσουρνά.
Ο λόγος της επίσκεψης ήταν, όπως είπε ο κ. Κουσουρνάς, ευχάριστος, αφού η αντιπροσωπεία τον ενημέρωσε ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες για την κατασκευή πολυχώρου εκδηλώσεων στην Κρητηνία. Η κατασκευή του χώρου αυτού γίνεται αποκλειστικά από εθελοντικές προσφορές των κατοίκων του χωριού, με πρωτοβουλία της εκκλησίας και του πατρός Σάββα, ώστε να στεγαστούν οι δραστηριότητες όχι μόνο του πολιτιστικού συλλόγου «Κάστελλος» και του αθλητικού συλλόγου, αλλά γενικότερα εκδηλώσεις φορέων.
Από τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας το αίτημα που υποβλήθηκε στον δήμαρχο ήταν η συνδρομή του Δήμου, αίτημα που έγινε δεκτό από τον κ. Κουσουρνά. Συγκεκριμένα ο κ. Κουσουρνάς δήλωσε ότι η βοήθεια του Δήμου είναι μεν μικρή, όσο του επιτρέπουν οι περιορισμένες οικονομικές του δυνατότητες, αλλά ουσιαστική, κάτι που επιβεβαίωσε και η κ. Κορρέ, ευχαριστώντας τον δήμαρχο Ρόδου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...