Τρεις μήνες από το μαύρο στην ΕΡΤ- Μεγάλη συναυλία στις 19.30 στο Ραδιομέγαρο

Τρεις μήνες από το μαύρο στην ΕΡΤ- Μεγάλη συναυλία στις 19.30 στο Ραδιομέγαρο

11 Σεπτέμβρη:  Είναι μια μέρα σημαδιακή, που μας κάνει να επιδιώκουμε επανασυσπείρωση και εγρήγορση όλων των κοινωνικών δυνάμεων που πλήττονται από τις πολιτικές της δικομματικής κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑΣ που μας δυναστεύει.

11 Σεπτέμβρη του 2013 συμπληρώνονται 3 μήνες από το φασιστικό μαύρο στη Δημοκρατία την ενημέρωση, τον πολιτισμό. Η ΕΡΤ, ήταν μόνο η αρχή, ακολούθησε επίθεση σε όλο τον κοινωνικό τομέα με επίκεντρο την παιδεία και την υγεία και τώρα και στην αμυντική βιομηχανία της χώρας! Η κυβέρνηση, υπόδουλη μνημονίων και εντολών της τρόικας, ενισχύει την ιδιότυπη χούντα που εφαρμόζει σε βάρος ατομικών και  συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθερίων, ξεπουλά εθνικό πλούτο, την ίδια την ανεξαρτησία της χώρας ..

11 Σεπτέμβρη 1973  συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη δολοφονία του  Αλιέντε από τη χούντα του Πινοσέτ, ενώ αρχίζει μια βαθιά φασιστική, γεμάτη τρόμο, νύχτα 5 χρόνων στη Χιλή!  Ξανά η γνωστή ιστορία, οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν βάναυσα, καταστρώνουν και ενορχηστρώνουν τη δολοφονία των ηγετών, παραπλανώντας την παγκόσμια κοινότητα, για να σταματήσουν την προσπάθεια για κοινωνική δικαιοσύνη και σοσιαλισμό όλης της αριστεράς μετά την εκλογική νίκη της λαϊκής ενότητας το 1970.

Σεπτέμβρης 2013 σειρήνες πολέμου στην περιοχή μας: οι ΗΠΑ καταστρατηγώντας, για άλλη μια φορά, την αυτοδιάθεση των λαών,  παραπλανούν για δήθεν χημικά όπλα και ετοιμάζουν πολεμική επίθεση στη Συρία, ενώ ο αγώνας για δημοκρατία και ειρήνη είναι του Συριακού λαού και μόνο!

Οι λαοί έχουν τη δύναμη να τα αλλάξουν όλα!  Αρκεί να πολιτικοποιήσουν και να μαζικοποιήσουν τον αγώνα τους. Κάθε κοινωνική αντίσταση και δράση να την εντάσσουν   στη μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή αυτής της πολιτικής!

 

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ

-35 από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για το Ραδιόφωνο

Σας καλούμε όλους, άνεργους, εργαζόμενους, συνταξιούχους, απολυμένους από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, επισφαλώς εργαζόμενους...

Σας καλούμε να ενώσουμε της δυνάμεις μας, κάθε μέρα κάθε ώρα για την  ανατροπή αυτής της πολιτικής, για να αποκατασταθεί το δικαίωμα για: ΑΝΘΡΩΠΙΑ - ΔΟΥΛΕΙΑ - ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να απαιτήσουμε: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να απαιτήσουμε: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ - ΕΡΤ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ-ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΑΜΕΝΟ!

 

 

«11 Ιουνίου 2013. Η κυβέρνηση αποφασίζει να κλείσει την ΕΡΤ. Τρεις μήνες μετά η Ελλάδα παραμένει χωρίς δημόσια ραδιοτηλεόραση, κατά παράβαση και της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας και παρά το τηλεοπτικό μόρφωμα, ειδικά χωρίς ραδιόφωνο, που κατά γενική ομολογία είναι ο πιο άμεσος τρόπος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε κάθε χώρο, κάθε στιγμή.

Όμως η ελληνική ραδιοφωνία και οι εργαζόμενοι της συνεχίζουν να παράγουν πλήρες πρόγραμμα με πάθος, επαγγελματισμό και αυτοθυσία. Δεν άφησαν ούτε λεπτό τους ακροατές σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό χωρίς την δική τους φωνή.

Χωρίς τον πολιτισμό….

Και φυσικά όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος κάθε μέρα, κάθε στιγμή, τρεις μήνες τώρα, έκανε αισθητή την παρουσία του.

Τώρα για πρώτη φορά, 35 από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για το ραδιόφωνο, στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή!

 

ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΦΟΙΒΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

ENCARDIA

ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΖΙΩΓΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΘΗΒΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

LOCOMONDO

ΜΑΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΩΣΤΗΣ

MAGIC DE SPELL

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΝΟΤΗΣ

ΜΗΛΙΩΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΘΑΝΟΣ

ΜΙΤΖΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ

ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΤΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΚΗΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ

ΠΕΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΡΟΥΣ

ΣΙΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΣΤΟΚΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΤΟΣΙΚΙΑΝ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΣΑΙΡΕΛΗ ΜΟΡΦΩ

ΤΣΑΚΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

Τη βραδιά που αρχίζει νωρίς, στις 19.30 και θα ολοκληρωθεί άγνωστο πότε (!), συντονίζει και παρουσιάζει ο Πάνος Χρυσοστόμου.

Ένα πρόγραμμα με την υπογραφή και το κύρος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Η ΕΡΤ ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτή!»

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

αγώνας μέχρι τη δικαίωση,

αγώνας μέχρι την ανατροπή  αυτής της πολιτικής

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...