Το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία της 43χρονης Ρουμάνας στη Κω, βρέθηκε στην κουζίνα του σπιτιού της

ρεπορτάζ Πίτσας Βερβέρογλου-Άγριο έγκλημα  σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες , σε κατοικία στο Πλατάνι της Κω με θύμα 43χρονη Ρουμάνα.
Την άτυχη γυναίκα ,που πρώτος αντίκρισε - σύμφωνα με ισχυρισμό του ιδίου-σε λίμνη αίματος να φέρει θανατηφόρο τραύμα από μαχαίρι στη καρωτίδα,ο  43χρονος σύντροφος της, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος επέστρεψε λίγο μετά τη 1.30 περίπου από την εργασία του για να  δει τι συμβαίνει αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις του.
.Ο 43χρονος που ισχυρίζεται ότι το πρωί που έφυγε για τη δουλειά η σύντροφος του ήταν σε καλή κατάσταση, διαμένει στη Κω σχεδόν 20 χρόνια και εργάζεται σε επιχείρηση στην οποία και η άγρια δολοφονημένη γυναίκα    εργάζονταν περιστασιακά εδώ και 20 μέρες
 Το ζευγάρι συζούσε στο ίδιο σπίτι και είχαν σχέση και πριν από ένα χρόνο ,προτού φύγει η  γυναίκα για τη Λιβαδειά Όταν επέστρεψε αποφάσισαν να μείνουν μαζί και ο 43χρονος είχε προτείνει στον εργοδότη του  να της προσφέρει εργασία .Και σήμερα όταν χρειάστηκε να την ειδοποιήσει για δουλειά εκείνη δε σήκωνε το τηλέφωνο αυτός ήταν και ο λόγος που πήγε στο σπίτι τους  όπως δήλωσε γιατί ανησυχούσε.
Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας ανακρίνεται από τους άνδρες της  Ασφάλειας Κω ενώ αύριο θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή στη 43χρονη.
Αστυνομικό δελτίο
Την 14-4-2014 και ώρα 13.20 στην Κω Δωδεκανήσου, βρέθηκε σε μπάνιο (WC) διαμερίσματος 1ου ορόφου, πτώμα 43χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ρουμανίας, το οποίο έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώ-ματος της. Κατασχέθηκε ανωτέρω μαχαίρι, το οποίο έφερε κηλίδες αίματος και βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στην κου-ζίνα του διαμερίσματος. Διενεργείται έρευνα. Δράστης ανα-ζητείται.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...