Τι κάνει ο Ηλίας Βρεττός στην Κάλυμνο;

Γυαλιά ηλίου, καπελάκι, βερμουδίτσα και πανέτοιμος για τις πρώτες καλοκαιρινές του βόλτες είναι ο Ηλίας Βρεττός... Τι κι αν το καλοκαιράκι ακόμα δεν έχει μπει για τα καλά; Ο νεαρός τραγουδιστής δεν τα κατάφερε να αντισταθεί στην καλοκαιρινή πρόταση που δέχτηκε, πήρε το σακίδιό του στον ώμο και άρχισε τις πρώτες βόλτες του στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Ο Ηλίας είπε το "ναι" στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έτσι έφυγαν παρέα για να γνωρίσουν από κοντά τον "Ομορφο Κόσμο" της Καλύμνου! Ο Ηλίας και ο Γρηγόρης την επόμενη εβδομάδα έρχονται στους δέκτες μας αποφασισμένοι να μας κάνουν να νιώσουμε πως ήρθε το καλοκαιράκι για τα καλά !

Στο ταξίδι αυτό ο Γρηγόρης έχει παρέα τον Ηλία Βρεττό και μαζί ανακαλύπτουν τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού. Διασκεδάζουν σ’ ένα ξεχωριστό πανηγύρι για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου οι ντόπιοι αποδεικνύουν πως ξέρουν να το ρίχνουν έξω.

Επισκέπτονται την θεατρική ομάδα του νησιού εν ώρα δράσης, αλλά και την εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα αναρρίχησης, καθώς το νησί αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο, χάρη στην ποικιλομορφία των βράχων του.

Συναντούν δύτες που έχουν χτυπηθεί από την νόσο των δυτών και μιλούν μαζί τους για τους κινδύνους του επαγγέλματος των σφουγγαράδων. Ο Ηλίας Βρεττός φορά στολή και βουτά, ενώ ο Γρηγόρης έχει την μοναδική ευκαιρία να συμμετέχει στην προετοιμασία ενός δύτη πριν την βουτιά, βοηθώντας τον να φορέσει το σκάφανδρο. Νάνσυ Νικολαΐδου Tlife

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...