Τη δική τους μάχη δίνουν οι 57 της πρώην ΔΕΑΥΙ

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να απολυθούν είναι οι 57 εργαζόμενοι της πρώην ΔΕΥΑ Ιαλυσού, ο νομικός σύμβουλος των οποίων Μιχάλης Κόκκινος δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Μπούτσικο, για να λάβει γνώση των δικών τους νομικών επιχειρημάτων σε ό,τι αφορά την απασχόλησή τους.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρόοδος, ο πρόεδρος των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΡ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Καρανικόλας φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του στον δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά.
Την ίδια ώρα, ευθύνες σε ορισμένους που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία των καταγγελιών τους αυτοφωτογραφίζονται στα έγγραφα με τα οποία έχουν βομβαρδίσει όλους τους ελεγκτικούς οργανισμούς και ορκίστηκαν εκδίκηση εστιάζοντας στους 57 εργαζόμενους της πρώην ΔΕΥΑ Ιαλυσού, επιρρίπτει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Χατζημάρκος.
«Δεν έχουν κανένα ενδοιασμό και δεν σταματούν μπροστά στις αλυσιδωτές αντιδράσεις και στο έφραγμα που η εμπάθεια τους μπορεί να προκαλέσει στην συνολική λειτουργία όχι μόνο της ΔΕΥΑΡ αλλά και του Δήμου ολόκληρου» τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Χατζημάρκος, προσθέτοντας ότι η προσπάθειά τους να κτυπήσουν επιλεκτικά θα έχει καταστροφικές συνέπειες και πρέπει έστω και την τελευταία στιγμή να ρίξουν τις μάσκες και να αναλογιστούν ποιους και τι πραγματικά πλήττουν.

πΗΓΗ: palmos

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...