Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν στον 6ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ρόδου Σταθής Γεώργιος και Μαλωνάς Παναγιώτης

Δελτίο Τύπου 2ου ΕΚ Ρόδου-Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 , ο 6ος Πανελλήνιος διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Αθήνα με συμμετοχή 120 ομάδων από όλη την επικράτεια.
Η ομάδα του  2ου ΕΠΑΛ/2ου ΕΚ Ρόδου, με μέλη τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου Σταθή Γεώργιο και Μαλωνά Παναγιώτη και Προπονητή    τον καθηγητή τους Δανελλάκη Δημήτριο, κατέκτησε την
2η θέση
στην Κατηγορία Λυκείου (REGULAR) ανάμεσα σε 31 ομάδες και προκρίθηκε στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο  στη Ρωσία.

Συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά και τον προπονητή για την προσπάθεια τους και ευχόμαστε ανάλογη διάκριση και στην Ολυμπιάδα.

Το 2ο ΕΚ Ρόδου συνεχίζοντας το έργο που επιτελεί τα τελευταία χρόνια θα σταθεί αρωγός σε όσους μαθητές και εκπαιδευτικούς  θέλουν να ασχοληθούν με την εκπαιδευτική ρομποτική ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο με νέες δράσεις, επιμορφώσεις, Workshop και ημερίδες.
                        
                        Οι Διδάσκοντες του 2ου ΕΚ Ρόδου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...