Σύριοι πρόσφυγες σε Κάλυμνο, Ψέριμο, Πάτμο και Κω...

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Εντοπισμός και σύλληψη (45) λαθρομεταναστών στην Πάτμο-Στις 16-08-2014 το απόγευμα εντοπίστηκαν στην περιοχή Λιβάδι Πάτμου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου 45 υπήκοοι Συρίας (34 άνδρες και 8 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδιά), για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός-Σύλληψη (14) λαθρομεταναστών στη Ψέριμο-Στις 16-08-2014 εντοπίστηκαν στη Ψέριμο και μεταφέρθηκαν στην Κάλυμνο όπου συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 14 άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (3) λαθρομεταναστών στην Κω-Στις 17-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω δυο υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Παλαιστίνης για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη (24) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο- Στις 17-08-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 24 υπήκοοι Συρίας (23 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (7) λαθρομεταναστών στην Κω-Στις 17-08-2014 το βράδυ συνελήφθησαν στην Αντιμάχεια της Κω από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών επτά υπήκοοι Συρίας που συνόδευαν δυο παιδιά για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (2)
μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω-Στις 18-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δυο υπήκοοι Συρίας γιατί διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν ταξιδιωτικά έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή του στη χώρα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...