Συνάντηση Μαχαιρίδη-Μουτάφη για την ιατρική αποστολή στη Σύμη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη με την πρόεδρο της ΑΜΚΕ «ΓΑΛΗΝΟΣ» Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Μουτάφη Δέσποινα
H Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Γαληνός», Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μουτάφη Δέσποινα, συναντήθηκε σήμερα με τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Μαχαιρίδη για να τον ενημερώσει για την επόμενη προγραμματισμένη δράση μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής για την προαγωγή της υγείας, της μέριμνας και της κοινωνικής αλληλεγγύης των κατοίκων της Δωδεκανήσου. Η δράση αφορά στην αποστολή ιατρικού κλιμακίου στο νησί της Σύμης, το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Νοεμβρίου 2013.
    Οι ιατρικές ειδικότητες που θα συμμετέχουν στο κλιμάκιο, και που επιλέγηκαν βάση των αναγκών του νησιού θα  είναι οι παρακάτω:
1.    Καρδιολόγος
2.    Οφθαλμίατρος
3.    Ορθοπεδικός
4.    Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος
5.    ΩΡΛ
6.    Χειρουργός
Τον ενημέρωσε ότι στον συντονισμό των ενεργειών τής αποστολής του Ιατρικού Κλιμακίου αυτή τη φορά λαμβάνουν μέρος, εκτός της ιδίας για την  «ΓΑΛΗΝΟΣ», ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου δια του Προέδρου του, κ. Χρήστου Μαντά, οι γιατροί του ΠΠΙ Σύμης, ο υπεύθυνος ιατρός κ. Τσαμπίκος Ξάνθου και ο Δημάρχος Σύμης κ. Παπακαλοδούκας.
Τον ενημέρωσε επίσης ότι μετά από επαφές της ιδίας με τους Δ/ντές των Λυκείων του νησιού,  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Σύμης, ενημερωτική εκδήλωση για τους νέους, από την ιατρό Δερματολόγο- Αφροδισιολόγο κ. Πιζήμολα Μαρία, με θέμα « Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα».
      Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στην δράση και ιδιαίτερα το ξενοδοχείο «ΙΑΠΕΤΟΣ» των αδερφών Αντωνιάδη, για τη φιλοξενία των ιατρών. Ευχαριστεί επίσης την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Σύμης, κα Νικολή Σεβαστή, για την πολύτιμη βοήθειά της. Τα ραντεβού των πολιτών για εξέταση, κλείνονται στο Δημοτικό Ιατρείο της Σύμης στο Γυαλό. Οι εξετάσεις των πολιτών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, πρωί και απόγευμα, και την Κυριακή το πρωί.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...