Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους της φιλοζωικής οργάνωσης Λέρου

Την Παρασκευή 22-1-2021 ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλη Κόλιας, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους της φιλοζωικής οργάνωσης Λέρου.

 

Στη συνάντηση, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Άκης Γρεκός, ο Αντιπρόεδρος της φιλοζωικής οργάνωσης Λέρου κ. Μιχάλης Αράπης, η κα Φλώρα Κουτουζου καθώς και η κα Στέλλα Νόβα,

 

Ο Δήμαρχος Λέρου αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της φιλοζωικής για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και για το κοινωνικό έργο που επιτελούν, όπως και για την βοήθεια τους να υιοθετηθούν αρκετά αδέσποτα, τους ενημέρωσε διεξοδικά για όλες τις δράσεις του Δήμου μας τονίζοντας ότι θα συνεχιστεί η παροχή βοήθειας ζωοτροφών μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας καθώς επίσης όχι μόνο θα παραταθεί η σύμβαση με κτηνίατρο ούτως ώστε να συνεχιστούν οι στειρώσεις και ότι άλλο προβλέπεται από τη σύμβαση αλλά θα ενισχυθεί ο συγκεκριμένος κωδικός ώστε να στειρωθούν περισσότερα αδέσποτα. 

Τέλος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους ότι είναι έτοιμη η προσωρινή δομή φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων εν αναμονή της χρηματοδότησης από το αρμόδιο Υπουργείο για την κατασκευή της επίσημης δομής φιλοξενίας αδέσποτων ζώων 

 ζητώντας παράλληλα τη συνεργασία όλων των φιλόζωων συμπολιτών μας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αλλά και να εξαλειφθεί το μεγάλο αυτό κοινωνικό πρόβλημα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...