Συνάντηση Γιάννη Παππά με τον πρόεδρο των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Σταμούλη Θανάση

Συνάντηση Γιαννη Παππα με τον πρόεδρο των Ξενοδοχουπαλληλων κ.Σταμουλη Θανάση
Η συζήτησή τους περιστράφηκε κυρίως στις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες σχετικά με την διατήρηση του επιδόματος ανεργίας, ζήτημα ζωτικής σημασίας για χιλιάδες εργαζόμενους στον κλάδο του Επισιτισμού και των Τουριστικών Επαγγελμάτων.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανοδική πορεία των αφίξεων επισκεπτών στη Ρόδο κατά την θερινή περίοδο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως η εικόνα του νησιού μας -σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και την προσέλκυση τουριστών εν γένει- παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού & Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΕ-ΥΤΕ) ο κύριος Σταμούλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάδελφοι του στα μικρότερα νησιά του νομού μας.
Ο κύριος Σταμούλης στάθηκε στις διαρκείς προσπάθειες του σωματείου για καλή συνεργασία με τους ξενοδόχους -εργοδότες της περιοχής, ενώ συμφώνησε με τον κύριο Παππά στην πρόταση ότι «από τον φετινό χειμώνα επιβάλλεται στελέχη του τουρισμού να ενημερώνονται συνεχώς και να εκπαιδεύονται, ο κάθε ένας στον τομέα του, έτσι ώστε το προσφερόμενο πακέτο υπηρεσιών και φιλοξενίας να είναι το καλύτερο δυνατόν».

«Πρέπει πέραν από τις πολυτελείς μονάδες που διαθέτουμε να δώσουμε βάρος στο στελεχιακό δυναμικό της περιοχής μας, για να στηρίξουμε επάξια την βαριά βιομηχανία της χώρας μας που λέγεται τουρισμός». τονίζει χαρακτηριστικά, σε σχετική δήλωσή του ο Γιάννης Παππάς.
Οι κκ. Παππάς και Σταμούλης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες για καίρια θέματα που απασχολούν τον κλάδο των ξενοδοχοϋπάλληλων με τ. βουλευτή να υπόσχεται στήριξη και συνδρομή για την επίλυση των σημαντικών ζητημάτων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...