Στις 23 Ιουλίου η ημερίδα για το ΤΑΙΠΕΔ - Χορηγός επικοινωνίας VERENA.GR

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 12.7.2013

Την Τρίτη 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα «Τουριστική ανάπτυξη και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας», με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέλιο Σταυρίδη, που διοργανώνει το μηνιαίο τουριστικό, οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» και ο ενημερωτικός ιστότοπος money-tourism.blogspot.com, στη Ρόδο.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Μέγαρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, που φιλοξενεί ευγενικά την εκδήλωση. Η αναβολή της κατέστη αναγκαία λόγω ενός ξαφνικού προβλήματος υγείας του κ. Σταυρίδη και της εισαγωγής του για νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Σε δήλωσή του για την αναβολή της ημερίδας που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τρίτη 16 Ιουλίου, ο κ. Στέλιος Σταυρίδης αναφέρει: « Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας που ήδη ξεπέρασα και η ανάγκη εισαγωγής μου στο νοσοκομείο για εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα είναι θετικά, με αναγκάζει να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν θα είμαι «πιστός» στο ραντεβού μας την Τρίτη 16 Ιουλίου. Σας παρακαλώ να την μεταθέσουμε για την Τρίτη 23 Ιουλίου και προσδοκώ στην μαζική συμμετοχή σας. Δεν σας κρύβω ότι έρχομαι στη Ρόδο με μεγάλη χαρά για να σας ακούσω και να διαμορφώσουμε μαζί, μια συναντίληψη για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στο πραγματικά σπουδαίο νησί σας».

Φωτογραφικό υλικό

tilemaxos

tilemaxos

kalopitas

kalopitas

Προτάσεις Verena

Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη των ζώων και κυρίως των σκύλων, που υπήρξαν συντροφιά μου σε πολύ δύσκολα...
O γνωστός Ροδίτης ορθοπεδικός Μανώλης Σαρικάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αρχή...
Σε συνέντευξη του προς το Verena.gr ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαίος Καλοπήτας που κατέρχεται...
ΜΝΜ προς πολλούς αποδέκτες (απλές σκέψεις) ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΗΣ...