Στις 23 Ιουλίου η ημερίδα για το ΤΑΙΠΕΔ - Χορηγός επικοινωνίας VERENA.GR

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 12.7.2013

Την Τρίτη 23 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα «Τουριστική ανάπτυξη και αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας», με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέλιο Σταυρίδη, που διοργανώνει το μηνιαίο τουριστικό, οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» και ο ενημερωτικός ιστότοπος money-tourism.blogspot.com, στη Ρόδο.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Μέγαρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, που φιλοξενεί ευγενικά την εκδήλωση. Η αναβολή της κατέστη αναγκαία λόγω ενός ξαφνικού προβλήματος υγείας του κ. Σταυρίδη και της εισαγωγής του για νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Σε δήλωσή του για την αναβολή της ημερίδας που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τρίτη 16 Ιουλίου, ο κ. Στέλιος Σταυρίδης αναφέρει: « Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας που ήδη ξεπέρασα και η ανάγκη εισαγωγής μου στο νοσοκομείο για εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα είναι θετικά, με αναγκάζει να σας ζητήσω συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν θα είμαι «πιστός» στο ραντεβού μας την Τρίτη 16 Ιουλίου. Σας παρακαλώ να την μεταθέσουμε για την Τρίτη 23 Ιουλίου και προσδοκώ στην μαζική συμμετοχή σας. Δεν σας κρύβω ότι έρχομαι στη Ρόδο με μεγάλη χαρά για να σας ακούσω και να διαμορφώσουμε μαζί, μια συναντίληψη για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στο πραγματικά σπουδαίο νησί σας».

Φωτογραφικό υλικό

Αποτελέσματα ευρωεκλογές 2024

Αποτελέσματα ευρωεκλογές 2024

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...