Στην Κω ο σκηνοθέτης της τιανίας "Ζεις μόνο μια φορά" που θα γυριστεί στην Κω

Στην Κω βρίσκεται αυτές τις μέρες ο γνωστός σκηνοθέτης της «Εξέγερσης του Δεκέμβρη» (December Riots) Δημήτρης Βόρρης, που σε στενή συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου επιλέγουν τα σημεία όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, της νέας κινηματογραφικής ταινίας μεγάλου μήκους "YOU ONLY LIVE ONCE" (Ζεις μόνο μια φορά), τον Μάρτιο του 2014.

H ταινία αποτελεί διεθνή συμπαραγωγή (Ελλάδας, ΗΠΑ, Λουξεμβούργου) και γυρίζεται στα αγγλικά στην Κω και την Νέα Υόρκη. Πρόκειται για μία ρομαντική κωμωδία, το σενάριο της οποίας είναι γραμμένο από τον ίδιο τον σκηνοθέτη και την κ. Χριστίνα Μαύρου, μητέρα δυο αγοριών, που έχει βγει νικήτρια από την μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η ιστορία της ταινίας εστιάζει στις ζωές 4 γυναικών, διαφορετικών εθνικοτήτων και ηλικιών, που συναντώνται στη χημειοθεραπεία σε ένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, και έρχονται στην Κω, την πατρίδα του Ιπποκράτη πατέρα της Ιατρικής, με αφορμή τον γάμο του γιού μιας από αυτές, επιχειρώντας ταυτόχρονα να αλλάξουν τις ζωές τους.

Η ταινία γυρίζεται με διεθνές καστ: Μaria Grazia Cucinotta (IL POSTINO, THE RITE, SOPRANOS) την βραβευμένη με Oscar Olympia Dukakis, τον γνωστό Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο κ.α.

Πέρα από το κομμάτι της κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, προσπαθεί να περάσει μηνύματα για τον καρκίνο του μαστού (πρόληψη, ψυχολογική αποκατάσταση) και τρόπους στήριξης μιας γυναίκας από τον σύντροφο της.

Η ταινία θα είναι υπό την αιγίδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης FASHION TARGETS CANCER. Παραγωγός από την ελληνική πλευρά είναι o Nίκος Βεργέτης, σκηνογράφος η Αγγελική Σαμαρά., ενδυματολόγος η Εύα Νάθενα και διευθυντής παραγωγής ο Λουκάς Γιαννάτος. Τις διεθνείς πωλήσεις έχει αναλάβει η καναδέζικη CINEMAVAULT.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ πΗΓΗ: BHMA της Κω

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...