Στέφανος Δράκος:Φαντάσματα εκλεκτόρων στην ΟΝΝΕΔ - Αυτή τη φορά δεν θα τους περάσει

Θεατής σε ένα κακοπαιγμένο θεατρικό έργο που είχε αρχή, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν θα έχει τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα (ΝΟΔΕ) Στέφανος Δράκος, αποφάσισε να πάρει θέση για τα όσα σχεδιάζονται και υλοποιούνται στο παρασκήνιο, προκαλώντας τη νοημοσύνη των πολιτών και πληγώνοντας θανάσιμα την πίστη των μελών και στελεχών του κόμματος. Πρακτικές και νοοτροπίες που θυμίζουν εποχές «μαυρογιαλούρων» και οδηγούν το κόμμα στην οπισθοδρόμηση δεν πρόκειται απ’ εδώ και στο εξής να γίνουν αποδεκτές.
«Κάποιοι τοπικοί παράγοντες αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την ιστορία, αλλά και το βάρος του ονόματος που φέρει η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ), προκειμένου να δημιουργήσουν φαντάσματα εκλεκτόρων, για την εκτέλεση ενός προμελετημένου εγκλήματος την ερχόμενη Κυριακή 1η Δεκεμβρίου έτους 2013, οπότε και θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ», δηλώνει με νόημα ο Στέφανος Δράκος, ενώ αποκαλύπτει ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι αποφάσισαν να … διορίσουν κάποια συμβούλια νεολαίας στη Δωδεκάνησο, χωρίς να στήσουν κάλπες, ώστε να τους προσθέσουν στις λίστες των «ελεγχόμενων» εκλεκτόρων.
Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ προσήλθαν στις κάλπες σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να αναδείξουν τα νέα τριμελή συμβούλια της νεολαίας, ανά τοπική επιτροπή. Στα νησιά της Δωδεκανήσου ωστόσο, εκλογές δεν διεξήχθηκαν ποτέ, παρά μόνο ορισμένοι επεδίωξαν να … διορίσουν τα νέα μέλη των συμβουλίων, με σκοπό να τους χρησιμοποιήσουν  καταγράφοντας τους ως εκλέκτορες στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ώστε να ελέγξουν το εκλογικό αποτέλεσμα.
Αυτή τη φορά όμως, δεν θα τους περάσει…
Y.Γ. Καλό είναι αντί ορισμένοι να ασχολούνται με πολιτικά μαχαιρώματα, να σκύψουν στα προβλήματα που βασανίζουν τον τόπο, όπως είναι η βιβλική θεομηνία που έπληξε το νησί.
Υ.Γ.2. Σε καμιά περίπτωση αυτό το οποίο συντελείτε στο παρασκήνιο δεν έχει να κάνει με τα μέλη και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ τους οποίους προσωπικά θεωρούμε του γνήσιους αγωνιστές του κόμματος.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...