Σε Μάκκαρη και Ε.Ο Ρόδου-Λίνδου ο Φώτης Χατζηδιάκος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την έναρξη των εργασιών στην Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου στο ύψος του Γκόλφ Αφάντου επέβλεψε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο νέος εργολάβος εγκαταστάθηκε στο έργο και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα εκτελεί εργασίες κατασκευής τεχνικών έργων (πεζοδρόμια, αποχετεύσεις κ.λ.π.) εκτός οδοστρώματος, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία.

Με το τέλος της τουριστικής περιόδου θ’ αρχίσουν οι εργασίες διαμόρφωσης της διπλής λωρίδας κυκλοφορίας και της διαχωριστικής νησίδας, προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης, διαπίστωσε την ολοκλήρωση των εργασιών των κτιριακών εγκαταστάσεων του Παλαιοντολογικού Μουσείου Αρχαγγέλου, προκειμένου ν’ ακολουθήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και της περίφραξης.

Τέλος, ζητήθηκε από τον εργολάβο κατασκευής της γέφυρας Μάκκαρη στη Δημοτική Κοινότητα Μαλώνας, ν’ επισπεύσει την κατασκευή των προστατευτικών στηθαίων και του οδοστρώματος αυτής, ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...