Σε Κρητικά χέρια η εταιρεία σούπερ μάρκετ "Βιδάλης"

Γεγονός θεωρείται πλέον η εξαγορά της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ "Βιδάλης" από τον Κρητικό Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝ.ΚΑ., όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ από την Κρήτη.

Η αλυσίδα "Βιδαλης" που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Αιγαίου, με 12 καταστήματα και 400 εργαζόμενους, φαίνεται πως πέρασε σε Κρητικά χέρια, σύμφωνα με το neatv.gr, μετά την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΙΝ.ΚΑ.

Η  αλυσίδα «Βιδάλης Μάρκετ», διαθέτει σούπερ  μάρκετ και 4 cash and carry σε Τήνο, Σύρο, Νάξο, Πάρο ,Μήλο, Σαντορίνη, Χίο και Κάλυμνο, με 2  καταστήματα στην Πόθια και  στην περιοχή "Ποταμοί".  Στην Κάλυμνο η εταιρεία εμφανίστηκε περίπου πριν μια δεκαετία με ένα κατάστημα στην περιοχή Χριστού, δίπλα από το Δημοτικό Μέγαρο, ενώ στην συνέχεια επεκτάθηκε, ανοίγοντας και ένα δεύτερο στην περιοχή Ποταμοί, δίπλα από το κτίριο της πρώην ΔΟΥ Καλύμνου.

Ο ΙΝ.ΚΑ. με 30 καταστήματα και μεγάλο κύκλο εργασιών, είναι μέλος του Ομίλου "ΕΛΟΜΑΣ", ενός πανελλαδικού δικτύου αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Tα τελευταία χρόνια ο ΙΝ.ΚΑ. έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους 40 εκ. ευρώ και στα πλαίσια των επενδυτικών του στόχων εντάσσεται και η εξαγορά της αλυσίδας Βιδάλης. Να επισημανθεί ότι ο περσινός τζίρος της εταιρείας, ανέρχεται στα 43 εκ. ευρώ!
 
 Η εξαγορά των καταστημάτων "Βιδάλης", αποτελεί μια σημαντική είδηση για την Κάλυμνο, αφού με τα δύο καταστήματα που πραγματοποιεί έναν σημαντικό κύκλο εργασιών, ενώ απασχολεί πολλούς υπαλλήλους, για τους οποίους αναμένουμε ποια θα είναι η πολιτική του "νέου ιδιοκτήτη", ευελπιστώντας πως δεν θα θιγούν τόσο οι θέσεις των εργαζομένων, όσο και οι εργασιακές τους σχέσεις και τα δικαιώματά τους.  

 "Παλμός της Καλύμνου"

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...