Ρόδος: Ζευγάρι λήστεψε 39χρονο Ουκρανό για 20 ευρώ! Το ζευγάρι συνελήφθη μετά από καταδίωξη! Βρέθηκαν και ναρκωτικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δυο (2) άτομα για ληστεία και κατοχή ναρκωτικών στη Ρόδο

Συνελήφθησαν χθες (19-06-2013) το βράδυ στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δυο (2) ημεδαποί, ένας 27χρονος και μια 32χρονη κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε σύμφωνα με σχετική καταγγελία, χθες το πρωί στην πόλη της Ρόδου, ο 27χρονος έριξε με τη βία στο έδαφος 39χρονο υπήκοο Ουκρανίας και του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, χθες το βράδυ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 27χρονο να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα με συνεπιβάτιδα την 32χρονη και τους κάλεσαν να σταματήσουν για έλεγχο.

Οι κατηγορούμενοι προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο τράπηκαν σε φυγή, άλλα καταδιωχτήκαν από τους αστυνομικούς που κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης οι συλληφθέντες απέρριψαν στο έδαφος μια τσάντα που περιείχε δυο κινητά τηλέφωνα και ποσότητα κάνναβης 14 γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Εξεταζόμενος ο 27χρονος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα 20 ευρώ τα οποία και αποδόθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

--

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...