Ρόδος:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο οδικό δίκτυο της Ρόδου στις πληγείσες περιοχές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο οδικό δίκτυο της Ρόδου


Ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο της Ρόδου ισχύει απαγόρευση της στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:

o    Στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Παστίδας - Κρεμαστής στη συμβολή της με την επαρχιακή οδό Κρεμαστής - Μαριτσών, οπού υπάρχει γέφυρα που έχει υποστεί ζημιές. Η κυκλοφορία θα επιτρέπεται από παρακείμενες οδούς.

o     Στη δημοτική παραλιακή οδό Κρεμαστής, πλησίον της εκβολής του χειμάρρου (Κρεμαστινός ποταμός), όπου το οδόστρωμα έχει υποστεί ζημιές.

o     Στην επαρχιακή οδό από τη γέφυρα της Κρεμαστής έως την επαρχιακή οδό Κρεμαστής - Μαριτσών, όπου το οδόστρωμα έχει υποστεί ζημιές, με εξαίρεση τα οχήματα των που κατευθύνονται σε κατοικίες παρακείμενες της εν λόγω οδού. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη γέφυρα της Κρεμαστής.

Οι συγκεκριμένες κυκλοφορικές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι την ολοκλήρωση    των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, την ασφαλή μετακίνηση, την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών της κυκλοφορίας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...