Ροδίτης κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών!

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη διάπραξη του αδικήματος της αποπλάνησης παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, ασκήθηκε από τον Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου Ιωάννη Μητσιόπουλο, σε βάρος 65χρονου κατοίκου της Ρόδου που φέρεται να ασελγούσε σε βάρος δύο παιδιών.
Ο 65χρονος που δεν συνελήφθη, αφού το αδίκημα που καταγγέλλεται ότι διέπραξε φέρεται να τελέστηκε προ εξαετίας, παρουσιάστηκε αυτοβούλως ενώπιον των αρμοδίων Εισαγγελικών Αρχών, δηλώνοντας ότι βρίσκεται στη διάθεσή τους, αλλά και ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του καταλογίζονται.
Βάσει των πρώτων πληροφοριών σχετικά με την υπόθεση, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 24 Ιανουαρίου έτους 2014, φέρονται να υποβλήθηκαν ενώπιον των ανδρών που υπηρετούν στον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου δύο διαφορετικές μηνυτήριες αναφορές σε βάρος του 65χρονου, οι οποίες αφορούν στην αποπλάνηση συνολικά τριών παιδιών, δύο ανήλικων και μίας ενήλικης. Στην πρώτη περίπτωση η μητέρα των δύο κοριτσιών, ηλικίας σήμερα 13 και 11 ετών, φέρεται να κατήγγειλε ότι προ εξαετίας, δηλαδή όταν τα παιδιά ήταν 7 και 5 ετών αντίστοιχα, ο κατηγορούμενος προχώρησε σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τους. Στη δεύτερη περίπτωση η καταγγελία έγινε από ένα ενήλικο κορίτσι, το οποίο δηλώνει επίσης θύμα του 65χρονου άνδρα.
Παρ’όλα αυτά, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μητέρα των δύο νεαρών κοριτσιών φέρεται να διατηρεί συγγενική σχέση με τη σύζυγο του κατηγορουμένου, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι λόγω προσωπικών τους διαφορών προέβη σε αυτές τις καταγγελίες. Ο 65χρονος, που κατέθεσε στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας ενώπιον των αστυνομικών, αρνήθηκε όλα όσα του καταλογίζονται, ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων.
Με την κατάθεση της σχετικής δικογραφίας ενώπιον του Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου Ιωάννη Μητσιόπουλο, ασκήθηκε σε βάρος του κατηγορουμένου δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη διάπραξη του αδικήματος της αποπλάνησης παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, ενώ αναμένεται να διενεργηθεί και παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ώστε να ερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος. Ο κατηγορούμενος, αναμένεται να κληθεί προς απολογία ενώπιον της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου Μαρίνας Κρανίτη, αφού οριστί ημερομηνία τακτικής ανάκρισης.
Την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος Μαρία Κρικοπούλου.
ΠΗΓΗ: εφημερίδα Προοδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...