Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς στο δήμο Ρόδου

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο Δήμο Ρόδου, με την καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις. Με βάση τις πληροφορίες που διέρρευσαν, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις με την επίσημη ανακοίνωση της σταυροδροσίας των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από το Πρωτοδικείο της Ρόδου, που ενδεχομένως να γίνει και σήμερα.
Έμπειρα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιστρέφουν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι διατηρούν τις θέσεις τους, ενώ νέα πρόσωπα εισέρχονται στο πολιτικό προσκήνιο.
 
«Ρόδος, Δύναμη Πολιτών»
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Προόδου» από την παράταξη «Ρόδος, Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον Φώτη Χατζηδιάκο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο 100%, προηγούνται σε σταυρούς προτίμησης στην πόλη της Ρόδου οι Ευάγγελος Μανδρακός, Σάββας Διακοσταματίου, Άννα Ζωάννου Γιώργος Πόκκιας και Σάββας Καλαθενός και ακολουθούν με μικρές διαφορές μεταξύ τους οι Τέρης Χατζηιωάννου, Λίτσα Ροδίτη-Κρεμαστινού, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, Ηλίας Μπούκλας, Μάριος Μαραβέλιας, Δημήτρης Καρατζιάς, Τάκης Λύμουρας και ο Μ. Ζαμαντάκης.
Έκπληξη αποτελεί η πρωτιά του Δώρου Κωνσταντίνου όχι στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας, αλλά στο σύνολο του νησιού, καθώς φαίνεται ότι είναι πιθανόν να τερματίσει πρώτος των πρώτων σε όλο το νησί.
Στη δημοτική ενότητα Αφάντου φαίνεται ότι προηγείται ο Γιώργος Κακούλης, στη δημοτική ενότητα Αρχαγγέλου ο Στέργος Παρδαλός, στη δημοτική ενότητα Λινδίων μάχη στήθος με στήθος δίνουν ο Γ. Περδίκης και ο Γ. Κούρτης, στη δημοτική ενότητα Νότιας Ρόδου πρώτος και με διαφορά έρχεται ο Μιχάλης Παλαιολόγου, στη δημοτική ενότητα Πεταλούδων προηγείται ο Μιχάλης Χριστοδούλου με ελάχιστους ψήφους διαφορά από τον Γιάννη Αφεντούλη, στη δημοτική ενότητα Ιαλυσού πρώτος έρχεται ο Γιάννης Κορωναίος, στη δημοτική ενότητα Καμείρου, ο Αγαπητός Πάλλας και στη δημοτική ενότητα ο Αλέξανδρος Μανωλάκης.
 
«Ροδίων Όραμα»
Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στην παράταξη του Στράτου Καρίκη «Ροδίων Οραμα» σύμφωνα με τις πληροφορίες στη δημοτική ενότητα Ροδίων έρχεται ο Στέφανος Δράκος και ακολουθούν οι Μαριάνα Κολώνα, Ρένα Μαντικού, Σ. Αλεξάνδρου, Γιώργος Αλεξίου, Ρένα Καραγιάννη, Βασίλης Κουγιός, Αλεκος Παπουράς και Μουσταφά Σιέχ. Στη δημοτική ενότητα Ιαλυσού προηγείται και με μεγάλη διαφορά ο Στέργος Στάγκας, στη δημοτική ενότητα ο Παναγιώτης Τοκούζης, στη δημοτική ενότητα Αφάντου η Μαρία Καραγιάννη στη δημοτική ενότητα Καμείρου ο Γιάννης Τριανταφύλλου στη δημοτική ενότητα Πεταλούδων ο Μιχάλης Δράκος και στη δημοτική ενότητα Αταβύρου η Αννα Κορρέ.
 
«ΡΟ.ΔΗ»
Στην παράταξη «ΡΟ.ΔΗ.» στους σταυρούς προτίμησης προηγούνται οι Γιάννης Γιαννακάκης, Μανώλης Καμπουρόπουλος, Κώστας Ταρασλιάς και Αντώνης Γιαννικουρής από τη δημοτική ενότητα Ροδίων.
 
«Ρόδος, Πορεία Ανατροπής»
Στην παράταξη «Ρόδος, Πορεία Ανατροπής» του Γιώργου Υψηλάντη φαίνεται να προηγούνται η Ευαγγελία Παναή και ο Νίκος Μαυροματάκος.

ΠΗΓΗ: efimeridaproodos

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...