Περιοδεία του Γιάννη Παππά στην Κάρπαθο

Περιοδεία του Γιάννη Παππά στην Κάρπαθο

-Στην Κάρπαθο βρέθηκε, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς , ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο νησί, ο κ. Παππάς, έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, συναντήθηκε με πλήθος φίλων, συμπατριωτών και αγωνιστών της παράταξής και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα αλλά και για μέλλον της Καρπάθου. 

 

Παρευρέθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πόλεως, για την Δ' Στάση των Χαιρετισμών και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Μενετές, όπου παρακολούθησε τη Θεατρική παράσταση "Και δεν έμεινε κανένας", της Θεατρικής Ομάδας Καρπάθου. 

 

Ακόμη, βρέθηκε και συνομίλησε με αγαπημένους φίλους και κατοίκους του νησιού τόσο στις Μενετές όσο και στην Αρκάσα. 

 

Την Κυριακή, εκκλησιάστηκε στο Μεσοχώρι, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρπάθου-Κάσου κ. Αμβροσίου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μεσοχωρίου, κ. Βασίλη Νοταρά. 

 

Στο τέλος της περιοδείας του, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου "Πρωτεύς " Απερίου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, ενώ συνομίλησε με τους αθλητές και τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους. 

 

Σε δηλώσεις του, ο Γιάννης Παππάς, ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία τους, τους κατοίκους του νησιού, την Έπαρχο Καρπάθου κα. Καλλιόπη Νικολαίδου και τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καρπάθου.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...
16 Μαΐου 2023   ΘΕΜΑ:  «Συγκέντρωση-Σταθμός. Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην...
Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...