Περιοδεία του Γιάννη Παππά στην Κάρπαθο

Περιοδεία του Γιάννη Παππά στην Κάρπαθο

-Στην Κάρπαθο βρέθηκε, ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς , ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.

 

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο νησί, ο κ. Παππάς, έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, συναντήθηκε με πλήθος φίλων, συμπατριωτών και αγωνιστών της παράταξής και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα αλλά και για μέλλον της Καρπάθου. 

 

Παρευρέθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πόλεως, για την Δ' Στάση των Χαιρετισμών και στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Μενετές, όπου παρακολούθησε τη Θεατρική παράσταση "Και δεν έμεινε κανένας", της Θεατρικής Ομάδας Καρπάθου. 

 

Ακόμη, βρέθηκε και συνομίλησε με αγαπημένους φίλους και κατοίκους του νησιού τόσο στις Μενετές όσο και στην Αρκάσα. 

 

Την Κυριακή, εκκλησιάστηκε στο Μεσοχώρι, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρπάθου-Κάσου κ. Αμβροσίου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μεσοχωρίου, κ. Βασίλη Νοταρά. 

 

Στο τέλος της περιοδείας του, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου "Πρωτεύς " Απερίου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, ενώ συνομίλησε με τους αθλητές και τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους. 

 

Σε δηλώσεις του, ο Γιάννης Παππάς, ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία τους, τους κατοίκους του νησιού, την Έπαρχο Καρπάθου κα. Καλλιόπη Νικολαίδου και τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καρπάθου.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...