Παρουσίαση του βιβλίου της Γιακουμίνας Πέντε – Ματθαίου "Τσέρπη" και εκλογές από το Σύλλογο Πατμίων Ρόδου "Ο Όσιος Χριστόδουλος"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΣΕΡΠΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΜΙΩΝ ΡΟΔΟΥ «Ο ΟΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ».

Ο Σύλλογος Πατμίων Ρόδου Ο ΟΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, το βιβλιοπωλείο της Ρόδου ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ και  οι εκδόσεις ΑΓΓΕΛΑΚΗ παρουσιάζουν το νέο βιβλίο διηγημάτων της Γιακουμίνας Πέντε – Ματθαίου «Τσέρπη ».

Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του  Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πάτμου  θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο Το Δέντρο  Θεμ. Σοφούλη 127 την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 και ώρα 8.30 μ.μ.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αριστείδης Ε.Μιαούλης. Αποσπάσματα θα διαβάσουν η Ειρήνη Βενιανάκη, δημοσιογράφος και η Ντίνα Ακρίβου – Χατζηκώστα, Γραμματέας του Συλλόγου Πατμίων Ρόδου. Θα παρίσταται και η συγγραφέας από την Πάτμο που θα υπογράφει βιβλία της.

 

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, της Σταυροπροσκυνήσεως, ο Σύλλογος Πατμίων Ρόδου θα γιορτάσει τον πολιούχο του ιερού νησιού μας  ΟΣΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ στην ενορία του Αγίου Παντελεήμονα της Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου με αρτοκλασία και προσφορά εδεσμάτων στην παρακείμενη αίθουσα . Θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Καλούνται όλοι οι Πάτμιοι της παροικίας να παρευρεθούν.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...
16 Μαΐου 2023   ΘΕΜΑ:  «Συγκέντρωση-Σταθμός. Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην...
Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...