Ο GMΘάνος Μαστροβασίλης, προπονητής του Σκακιστικού ομίλου Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ»

Μεταγραφή κορυφής για το προπονητικό αλλά και αγωνιστικό προφίλ του Σκακιστικού ομίλου Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» εξασφάλισε η διοίκηση, αφού συμφώνησε με τον GMΘάνο Μαστροβασίλη (2530) να αναλάβει ως επικεφαλής προπονητής για την περίοδο 2014-2015.
Ο Θάνος Μαστροβασίλης είναι από τους κορυφαίους έλληνες σκακιστές , μέλος της Εθνικής ομάδας, προπονητής στην ομάδα της Καβάλας από το 2013. Μεγαλύτερη προπονητική του διάκριση  είναι η πρώτη Θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημακάτω των 14 ετών με την Σταυρούλα Τσολακίδου. Ο 34χρονος Πρωταθλητής είναι τελειόφοιτος μηχανικός από το πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης, ασχολείται όμως επαγγελματικά με το σκάκι, είναι ελεύθερος και στόχος του όπως δήλωσε θα αποτελέσει η ανάδειξη των μικρών σκακιστών του ομίλου, αλλά και η ισχυροποίηση των μεγαλυτέρων, μέσα από μεθοδική και σκληρή δουλειά, που όπως χαρακτηριστικά λέει των χαρακτηρίζει.
Από το ΔΣ του ομίλου χαρακτηρίζει μεγάλη επιτυχία την αποδοχή του GMΘάνου Μαστοροβασίλη να ενταχθεί στην δύναμη του  «ΙΠΠΟΤΗ», ειδικά μετά από μια επιτυχημένη χρονιά στην Καβάλα, η οποία όμως δικαιολογείται τόσο από την πολύ καλή εικόνα που έχει ο όμιλος πανελλαδικά σε θέματα οργάνωσης,  λειτουργίας, υποδομών και προοπτικής όσο και στην συνταύτιση των φιλοδοξιών για το μέλλον της ομάδας.
Ο GM Θάνος Μαστροβασίλης , με βάση τον σχεδιασμό του ομίλου, που αποσκοπεί στην ενίσχυση τόσο του «αγωνιστικού» προφίλ της ομάδας όσο και στο προπονητικό, Θα αναλαμβάνει τα «προχωρημένα παιδιά» ( αγωνιστικό τμήμα)   και τους ενήλικες ως επικεφαλής προπονητής ,σε άμεση συνεργασία με τον κ. Νικόλα Δεμερίδη που θα προπονεί   τα προ-αγωνιστικά τμήματα – τμήματα υποδομών και την κα.Παπαδάκη τα τμήματα  των αρχαρίων και νηπίων, διατηρώντας και τα περιφερειακά τμήματα σε Κρεμαστή – Ιαλυσό και Αφάντου.
Τα τμήματα ενηλίκων θα είναι των 15 ατόμων με τις εγγραφές να είναι ακόμα ανοικτές (υπάρχουν θέσεις για όσους ενδιαφέρονται , ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο, τηλ 22410 35502), ενώ των παιδιών είναι προκαθορισμένα σε τμήματα των 6 από τα υπάρχοντα παιδιά του ομίλου.
Τέλος στο πλαίσιο της αρχικής διερεύνησης  ο GMΘάνος Μαστροβασίλης φιλοξενήθηκε στο Ξενοδοχείο BlueSky και γνώρισε τόσο τον όμιλο και τα πρόσωπα που τον απαρτίζουν όσο και τις ομορφιές της Ρόδου. Στον αγώνα επίδειξης (σιμουλτανέ) που παραχώρησε την Τρίτη στις  15 Ιουλίου, στη έδρα του ομίλου επί της Πίνδου 1 στη Ρόδο, με αντιπάλους  28 Σκακιστές (μικρούς και μεγάλους), ολοκλήρωσε σε 2 ώρες περίπου με 28 νίκες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...