Ο εμπαιγμός συνεχίζεται – Του Βαγγέλη Παυλίδη

Πολλές φορές όταν ξεμένω απο λόγια -και ξεμένω απο λόγια όταν πρέπει να αποδείξω ή να υπερασπιστώ το αυτονόητο και αυταπόδεικτο- όταν ξεμένω απο λόγια λοιπόν εκφράζομαι με σκίτσο.
Ψες βράδυ στο καφενείο προσπαθούσαμε να κάνουμε απολογισμό της κινητοποίησης σε σχέση με το κέντρο υγείας του Γενναδιού και μια εκτίμηση του αποτελέσματος.  Καταλήξαμε στο οτι η κοροϊδία απο πλευράς εξουσίας -απο τον φαιδρό Υπουργό Υγείας και μέχρι κάτω το τελευταίο σκαλί της ιεραρχίας είναι γενική και απροκάλυπτη.  Στην διάρκεια της κουβέντας και με λίγη ρετσίνα βοηθό έκανα το παραπάνω σκίτσο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.  Κύριε Πρωθυπουργέ μου, κύριε Σαμαρά, τώρα που μπήκαμε στον λαμπρό δρόμο της ανάπτυξης, τώρα που έβαλες μπροστά τις προεκλογικές παροχές (παλιά μας τέχνη κόσκινο),  δεν βάζεις στην μπάντα και λίγο απο το περίφημο “πρωτογενες πλεόνασμα” -ξέρεις, αυτό που μας ρούφηξες όπως τα βαμπίρ το αίμα- και να διορίσεις κα’να δυο γιατρούς στην Νοτια Ρόδο;  Αντε ντε.
pavlidiscartoons.com/blog

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...