Ο Βενιζέλος επιμένει: Η κυβέρνηση να σταματήσει τις γελοιότητες, να ανακαλέσει το νόμο και την ΚΥΑ, να ανοίξει η ΕΡΤ

Δεν κάνει πίσω ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην απόφασή του να ζητήσει άρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που έβαλε το λουκέτο στην ΕΡΤ. Στελέχη της Ιπποκράτους ζητούν να επιστρέψει ο Πρωθυπουργός στο νόμο του Ηλία Μόσιαλου.

«Ας σταματήσουν οι γελοιότητες! Ας ανακαλέσουν την ΠΝΠ και την ΚΥΑ που έβγαλαν! Ας γυρίσουμε σε αυτό που λέει ο νόμος του 2011!» σχολίαζαν συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά τη διαφαινόμενη πρόθεση του Πρωθυπουργού να μην κάνει βήμα πίσω από την απόφασή του να κλείσει την ΕΡΤ με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ας σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μεταβαίνει σήμερα στο Παρίσι, προκειμένου να συμμετάσχει στο «Φόρουμ Ευρωπαίων Προοδευτικών» που διοργανώνουν από κοινού το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα και το Ίδρυμα Jean-Jaurès, το Σάββατο.

Ο κ. Βενιζέλος, στο πλαίσιο του φόρουμ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας François Hollande και τον Πρωθυπουργό Jean-Marc Ayrault (Ζαν-Μαρκ Ερο). Πιο συγκεκριμένα:

Ο κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει σε συνάντηση εργασίας με τους ηγέτες του γαλλικού (Harlem Désir) του ισπανικού (Alfredo Pérez Rubalcaba) και του πορτογαλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (António José Seguro). Στη συνάντηση θα μετάσχουν επίσης ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz και οι οικονομολόγοι Daniel Cohen και Jean Pisany-Ferry.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα λάβει μέρος σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, με τίτλο «Να αναπροσανατολίσουμε την Ευρώπη προς την Ανάπτυξη και την Απασχόληση», την οποία θα συντονίσει ο γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Jean-Jaurès, Gilles Finchelstein. Στο πάνελ, εκτός από τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα συμμετέχουν οι:

Πηγή: Ο Βενιζέλος επιμένει: Η κυβέρνηση να σταματήσει τις γελοιότητες, να ανακαλέσει το νόμο και την ΚΥΑ, να ανοίξει η ΕΡΤ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/110561#ixzz2WC9a32Ue

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μαθητές απο Λύκειο της Ρόδου(Βενετόκλειο) πήγαν να κολυμπήσουν στην παραλία "Ελλη", εννοείται όχι...
Εικόνες ντροπής σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο Διαγόρας που διαχειρίζεται η Fraport. Μια σύντομη...
Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...