Ομάδα εκπαιδευτικών, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus, στη Ρόδο

Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus, η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου υποδέχτηκε ομάδα 22 εκπαιδευτικών, διευθυντών σχολείων και εκπαιδευτικών συμβούλων. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα στην Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου ήταν ο φορέας υποδοχής και διοργάνωσε επισκέψεις στο Γυμνάσιο Γενναδίου, στο 2ο Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Ρόδου, στο 4ο Λύκειο Ρόδου, στο 15ο Δημοτικό Ρόδου και στο Γυμνάσιο Έμπωνα.

 

Η ομάδα των εκπαιδευτικών παρακολούθησε παρουσιάσεις για τη Γενική και την Επαγγελματική Εκπαίδευση, για τις δράσεις των σχολείων, για την τηλεκπαίδευση, για ψηφιακά εργαλεία που αξιοποίησαν οι εκπαιδευτικοί στη διάρκεια της πανδημίας και για πρωτοβουλίες στα σχολεία. Παράλληλα, η ομάδα ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις ιδιαιτερότητες των σχολείων στα Δωδεκάνησα.

Στα πλαίσια της επίσκεψης οι εκπαιδευτικοί σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ρόδου έγιναν δεκτοί από τον κύριο Ταρασλιά, Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και την κυρία Καραμπίνη Μαρία.

Οι εκπαιδευτικοί ενθουσιάστηκαν από την υποδοχή και την ξενάγηση στο Δημαρχείο και εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τη Ρόδο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...