Ξεκίνησε η σχολική χρονιά και για τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καρπάθου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: «Ξεκίνησε η σχολική χρονιά και για τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καρπάθου. Ο Δήμαρχος Καρπάθου ζήτησε τη συνεργασία   των γονέων» -« Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός είναι ένας χώρος αγωγής και διαμονής για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, αποτελεί σημαντικό στήριγμα για τις εργαζόμενες μητέρες, αλλά και προθάλαμο κοινωνικοποίησης των παιδιών και της εισαγωγής τους στη μάθηση και τη γνώση» τόνισε ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Λάμπρος στον Αγιασμό  για τη νέα σχολική χρονιά που πραγματοποιήθηκε στις 12/09 στον Δημοτικό Παιδικό  Σταθμό « Τα Δελφινάκια» στις 11:00 π. μ.
   
   Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα  Ιωάννη Νεραντζούλη  ενώ εκτός από τον Δήμαρχο Καρπάθου παρέστησαν ο  Αντιδήμαρχος Καρπάθου κ. Γιάννης Κοσμάς, απερχόμενος  Πρόεδρος του  Καρπαθιακού  Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης Παιδείας(ΚΟΠΑΠ)  κ. Γιώργος Χατζηκουτσός, ο επερχόμενος  Πρόεδρος κ. Γιώργος Βασιλαράκης, η δημοτική σύμβουλος κα. Φωτεινή Φράγκου, το προσωπικό του σταθμού και φυσικά οι γονείς των παιδιών.  

   Ο Δήμαρχος Καρπάθου στο πλαίσιο των ευχών του για «Καλή και δημιουργική χρονιά» ζήτησε τη συνεργασία  των γονέων με το προσωπικό  και  με τον ΚΟΠΑΠ προκειμένου να είναι άμεση  η λύση σε οποιοδήποτε  πρόβλημα  και αν προκύψει κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.


                                                        Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...