Ξεκίνησαν τα έργα για τα δημοτικά γήπεδα Ποδοσφαίρου και Τέννις στη Λέρο

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ενημερώνει με ιδιαίτερη χαρά τους πολίτες του νησιού ότι ξεκίνησαν οι εργασίες στα δημοτικά γήπεδα Ποδοσφαίρου και Τέννις, τα οποία εντάσσονται στην εγκριθείσα πράξη του Δήμου Λέρου στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Ειδικότερα οι εργασίες αφορούν στην προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου και τέννις στο Λακκί συνολικού προϋπολογισμού 459.739,80 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Λέρου και ορίζοντα υλοποίησης έως τον Μάιο του 2021.
Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα αναβαθμιστούν ριζικά οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Λακκί, δίνοντας τη δυνατότητα  στους αθλητές της ΑΕΛ αλλά και στους φίλους του ποδοσφαίρου, όσο και στους φίλους του Τέννις, να αθλούνται σε ποιοτικά γήπεδα, τα οποία θα παρέχουν την απαραίτητη ποιότητα και ασφάλεια.
Για την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Πρόεδρο ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα Κανάρη Μαριέττα, στους συνεργάτες του, στον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών, στον διευθυντή των Οικονομικών Υπηρεσιών, στους μηχανικούς και στο προσωπικό του Δήμου μας.
Η Δημοτική Αρχή προχωράει αθόρυβα υλοποιώντας τις υποσχέσεις της με έργα χρηματοδοτούμενα 100% χωρίς να επιβαρύνεται το ταμείο του Δήμου μας ούτε ένα ευρώ. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...