Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου: Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είναι πλέον πλήρως απονομιμοποιημένη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ  Νότιας Δωδεκανήσου ευχαριστεί όλους τους πολίτες της Δωδεκανήσου που αποφάσισαν με την ψήφο τους να συμμετέχουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Χαιρετίζουμε όλους τους πολίτες που επέλεξαν να συναντηθούν μαζί μας στις κάλπες και να δώσουν το μήνυμα της Ανατροπής σε Ελλάδα και Ευρώπη! Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος που αγωνίστηκαν με όλες τους  τις δυνάμεις για να επιτύχει ο ελληνικός λαός και ο ΣΥΡΙΖΑ μια μεγάλη  νίκη.
Η νίκη αυτή είναι μια ιστορική νίκη για την Ελλάδα, με αντίκτυπο σε ολόκληρη την Ευρώπη.  Πρώτη φορά η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, κερδίζει τις εκλογές στη χώρα που έγινε το πειραματόζωο μιας απάνθρωπης πολιτικής. Ο πολιτικός χάρτης της Ελλάδας έχει αλλάξει τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Δυστυχώς, κάποιοι κοντόφθαλμοι δεν βλέπουν τη συντριβή τους και στη Δωδεκάνησο και το μόνο που ανακάλυψαν είναι ότι κρατούν ακόμη ένα μικρό προβάδισμα. Υπενθυμίζουμε ότι η διαφορά των δύο κομμάτων στις εκλογές του Ιούνη του 2012 ήταν περίπου 10 μονάδες, ενώ την Κυριακή ψαλιδίστηκε μόλις στη μία μονάδα. Κατανοούμε τη θλίψη τους και τους αφήνουμε  να χαρούν την αναιμική πρωτιά τους για τελευταία φορά!
Οι κάλπες απέδειξαν αυτό που εμείς λέγαμε  εδώ και καιρό: ότι υπάρχει πλήρης δυσαρμονία της κυβερνητικής πολιτικής με τη βούληση των πολιτών και με τις ανάγκες των ίδιων και της χώρας.  Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και η μερκελική πολιτική της σκληρής λιτότητας και της εφιαλτικής ανεργίας είναι πλέον πλήρως απονομιμοποιημένες.
Επιβάλλεται το συντομότερο δυνατόν προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία για να αποκατασταθεί η δημοκρατική ομαλότητα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...