Νικιτιάδης στο VERENA: Δεν έχω ιδέα για τη δικογραφία - Τέτοιες δικογραφίες φθάσουν κατά εκατοντάδες στη Βουλή

Την έκπληξη του εξέφρασε ο τέως υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης όταν μπαίνοντας στο VERENA του οποίου είναι τακτικός αναγνώστης είδε,τηην υπόθεση με τη δικο0γραφία που έφθασε στη Βουλή όπου κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος. ""Δεν γνωρίζω τίποτα, ούτε τα πρόσωπα που αναφέρονται. Τέτοιες δικογραφίες φθάνουν κατα εκατοντάδες στη Βουλή που συνήθως δεν έχουν καμιά τύχη" δήλωσε φανερά έκπληκτος
Το δημοσίευμα
Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για παράβαση καθήκοντος του τέως υφυπουργού Αθλητισμού και Τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη. Το αδίκημα αφορά καταγγελλόμενο αντικανονικό διορισμό του Σταύρου Χάντζου στη θέση του διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από την αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Χαρίκλεια Χοβαρδά, κατόπιν μήνυσης εκ μέρους της πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης, δημοτικής συμβούλου Γαλατσίου και υποψηφίας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου.

Σημειώνεται πως η καταγγελία της κ. Αυλωνίτου, αφορούσε τόσο τον τέως υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ, τα οποία ενέκριναν τη μισθοδοσία του Σταύρου Χάντζου, «ενώ γνώριζαν ότι δεν διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα».

Η μήνυση και η δικογραφία που τη συνοδεύει διαβιβάστηκαν στη Βουλή, προκειμένου να εξεταστούν με βάση τον νόμο για την ποινική ευθύνη των υπουργών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...