Νικητιάδης για "Γαλάζια Ελευθερία": Έπρεπε να φθάσουμε στο παρά πέντε για να ενεργοποιηθούν στη Ν.Δ

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΙΑ «ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

- ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ.

- Με αφορμή τις σημερινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για καθολικό εμβολιασμό άμεσα των κατοίκων όλων των νησιών της χώρας που βαφτίστηκε ως «Γαλάζια Ελευθερία» ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΚΙΝΑΛ Γ. Νικητιάδης, εδήλωσε τα εξής:

 

«Τελικώς, έπρεπε να φθάσουμε στο παρά πέντε, για να συνειδητοποιήσουν οι κρατούντες, την αναγκαιότητα εμβολιασμού όλων των κατοίκων των νησιών της χώρας. Έπρεπε να μας θέσει εκτός αγοράς η Αγγλία για να αντιληφθεί η Κυβέρνηση της Ν.Δ. ότι κινδυνεύει σε κατάρρευση ο τουρισμός μας κι αυτό το καλοκαίρι.

Με άρθρο μου στα ΝΕΑ, στις 8 Απριλίου, εδώ δηλαδή και 33 ημέρες, προειδοποιούσα και εξηγούσα την αναγκαιότητα «Μηδενισμού των κρουσμάτων στα νησιά μας αν θέλουμε τουρισμό». Χρειάστηκε 33 ολόκληρες ημέρες η Κυβέρνηση, χρειάστηκε να χαθεί ο Μάιος και φοβάμαι πως και ο Ιούνιος, για να αντιληφθούν οι κύριοι του επιτελικού κράτους πως έπρεπε να λειτουργήσουν.

Όταν η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Γεννηματά, τόνιζε την ανάγκη άμεσου εμβολιασμού κατά προτεραιότητα των απασχολημένων στον τουρισμό και στα νησιά, η Ν.Δ. «για άλλα ετύρβαζε». Ας είναι όμως. Έστω και τώρα, στο παρά πέντε, να ενεργοποιηθούν αμέσως οι μηχανισμοί για ταχύτατο εμβολιασμό όλων των νησιωτών μας. Επιφυλασσόμαστε όμως και τελούμε σε εγρήγορση. Η πολιτική της Ν.Δ. με το νησί της Καλύμνου που αφέθηκε στο έλεος του Θεού, δεν μας εμπνέει αισιοδοξία για το πώς θα λειτουργήσει η Κυβέρνηση.

Εμείς, το Κίνημα Αλλαγής, είμαστε παρόντες για να στηρίξουμε την προσπάθεια και να επιδοκιμάσουμε ότι καλό συντελεσθεί προς όφελος του τουρισμού και των Νησιωτών μας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστούν εκ νέου οι παραινέσεις μας και η κριτική μας.»

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Το 1983 μαζί με μια ομάδα συναδέλφων, μας ανατέθηκε να...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...