Ν.Ε ΠΑΣΟΚ: Τυμβωρυχία τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Κρεμαστινού από τον Μητσοτάκη

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων

 

Το μεγαλείο του Δημήτρη Κρεμαστινού τιμάται από όλους μας, όχι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι από την 2η ΔΥΠΕ. Οι εκδηλώσεις προς τιμή του δεν νοείται να γίνονται μεταξύ κλειστών καστών με αποκλεισμούς και επιλεγμένες τοποθετήσεις ούτε και να γίνονται προεκλογικά σε ημερομηνίες άσχετες για να βολεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Η πρόσκληση που διακινείται από την 2η ΔΥΠΕ και το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αειμνήστου Δημητρίου Κρεμαστινού στη Ρόδο την 12/5/2023, στην οποία μνημονεύεται η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσβάλει βάναυσα την ιστορία και τις αξίες μας.

 

Όσο και αν προσπαθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ να εκμεταλλευτούν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, ο κόσμος πάντα θα θυμάται ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας, που λυσσαλέα προσπάθησε να πολεμήσει η τελευταία Κυβέρνηση ήταν έργο ΠΑΣΟΚ. Το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, το οποίο φέρει το όνομα του ιδρυτή του Κινήματος μας Ανδρέα Παπανδρέου, είναι έργο ΠΑΣΟΚ. Ο Δημήτριος Κρεμαστινός, ο οποίος άφησε ιστορία και τεράστια παρακαταθήκη στα νησιά μας, ήταν Υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

 

Η πολιτική αθλιότητα και γελοιότητα της Νέας Δημοκρατίας και του επιτελικού παρακράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει τελειωμό. Δεν θα επιτρέψουμε την τυμβωρυχία και την καπήλευση ονομάτων, πολιτικών και συμβόλων της Δωδεκανήσου και του ΠΑΣΟΚ.

 

Ρόδος, 11 Μαΐου 2023

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...