Νίκος Κουκούλης: Ηχηρό χαστούκι απο τα ροδίτικα μαγαζιά στη κυβέρνηση για το άνοιγμα των Κυριακών

Κοινό μέτωπο συγκροτούν έμποροι και εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του έτους. Χθες μάλιστα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, παρουσία εκπροσώπων του Εργατικού Κέντρου, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παλιάς Πόλης και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου.
Το συμπέρασμα που εξήχθη είναι ότι οι έμποροι θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το Εργατικό Κέντρο και να δώσουν μάχη για την ακύρωση της απόφασης για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
«Θα κάνουμε αυτό που αρέσει σε εμάς και όχι αυτό που αποφασίζουν άλλοι για εμάς. Το θέμα του ωραρίου εμείς το έχουμε επιλύσει εδώ και χρόνια και πετύχαμε την επικράτηση τις εργασιακής ειρήνης στην τοπική αγορά» τόνισε με δηλώσεις του στον «ΠΑΛΜΟ» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου Νίκος Κουκούλης. Παράλληλα υπογράμμισε ότι τα ροδίτικα μαγαζιά έδωσαν ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνηση για την απόφαση της να ανοίγουν τα καταστήματα της Ρόδου και τις 52 Κυριακές τον χρόνο αφού το 95% παρέμειναν κλειστά και όσα λειτούργησαν είχαν μηδαμινή κίνηση.

Επίσης στην σύσκεψη αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής για την διεκδίκηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος όπως είναι η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.
ΠΑΛΜΟΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...