Νέο πλοίο στη γραμμή Σητεία-Κάρπαθος-Ηρωική Νήσος Κάσος-Χάλκη -Ρόδος

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα :  Έναρξη Πραγματοποίησης δρομολόγιων Paros jet  της  εταιρίας  SEA JETS .

-   Από την Κυριακή 24 Μαΐου πραγματοποιούνται πλέον τα δρομολόγια της εταιρίας  SEA JETS με το πλοίο  Α΄ κατηγορίας  Τύπου  High Speed,  μετά  από  αίτημα δρομολόγησης του  , με την επιστολή με αριθ. πρωτ. 527 από  τον Φεβρουάριο του  2021 (01/02/2021)  που  απέστειλαν οι Δήμαρχοι της Σητείας, της Ηρωικής Νήσου Κάσου, της Καρπάθου, της Χάλκης και της Ρόδου με κοινή επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Γιάννη Πλακιωτάκη κατά την εαρινή και τη θερινή περίοδο.

 

   Στόχος των δημοτικών αρχών των νησιών μας  επιπλέον της εξυπηρέτησης των μονίμων κατοίκων για την μετακίνηση τους στα μεγαλύτερα νησιά ,  είναι  η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και της εστίασης του κάθε νησιού . Ήδη παρατηρείται αύξηση της επιβατικής κίνησης στα νησιά αυτά ακoλουθώντας  μια σταδιακή πορεία επιστροφής στην κανονικότητα .

 

   Είμαστε σίγουροι  ότι ο στόχος μας θα επιτευχθεί  καθώς ήδη αρχίζουν να φαίνονται  τα  θετικά  αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα της δρομολόγησης του πλοίου  Paros jet .  Ευχαριστούμε  θερμά για την συμβολή τους αρχικά  τον  Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη αλλά και τους κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους  Δωδεκανήσου για την  στήριξη τους  στο αίτημα αυτό.

 

 

  Επιπλέον ενημερώνουμε ότι η δημοτική Αρχή   πιστή στην δέσμευση της για την καλύτερη εξυπηρέτηση  των κατοίκων του νησιού,  έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την  κατάθεση  αιτήματος μείωσης των  τιμών  των εισιτηρίων  της εν λόγω επιδοτούμενης γραμμής  , καθώς επίσης και των αντίστοιχων αεροπορικών , στα οποία παρατηρούνται  κατακόρυφη αύξηση των τιμών τους την περίοδο αιχμής.

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...