Με το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Κρεμαστής αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Με αθλητικές αναμετρήσεις, χορό, μουσική και φαγητό οι μαθητές, οι γονείς, οι καθηγητές και οι φίλοι του ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ γιόρτασαν τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2012-2013 στο 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Κρεμαστής, την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Η γιορτή ξεκίνησε στα γήπεδα το μεσημέρι της Παρασκευής με τις ομάδες μαθητών του κάθε φροντιστηρίου ξεχωριστά να αγωνίζονται στο 5Χ5 για την πρωτιά και κορυφώθηκε στο βραδινό πάρτι.

Τους τόνους ανέβασε με τη μουσική του ο γνωστός D.J Ματθαίος Χατζηγεωργίου, και οι μαθητές της σχολής χορού Starlight της κ. Sarah Richardson κατέπληξαν με τις χορογραφίες τους δίνοντας το δικό τους χρώμα και τον δικό τους παλμό.

Βραβεύθηκαν οι μαθητές που κέρδισαν τους διαγωνισμούς της χρονιάς για το καλύτερο Slogan και της καλύτερης φωτογραφίας καθώς επίσης και οι νικήτριες ομάδες στο 5Χ5.

Με ΚΑΡΑΟΚΕ και χορό που κράτησε μέχρι αργά το Φεστιβάλ δικαίωσε για άλλη μία χρονιά όσους παρευρέθηκαν.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Γραμμάτων Πολιτεία που αποτελείται από τα Φροντιστήρια Μεθοδικό-Παιδεία, Πλεονέκτημα, Αριστείον, Ορόσημο, Μεταίχμιο, αποχαιρέτησε με αυτό τον χαρούμενο και αισιόδοξο τρόπο άλλη μία επιτυχημένη σχολική χρονιά που εμπεριείχε γνώση, δουλειά, ψυχαγωγία και πολλές ποικίλες δράσεις.

Οι καθηγητές των φροντιστηρίων εύχονται ένα χαρούμενο καλοκαίρι και δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση κόντρα στις αντίξοες συνθήκες των καιρών.

Καλό Καλοκαίρι!!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...