Μεγάλη συμμετοχή στην συναυλία για την Ροδιακή Έπαυλη

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟΔΟΥ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-Πλήθος συνδημοτών μας συναντήθηκαν  εχθές 19/02/2014 στην Ροδιακή Έπαυλη για να στηρίξουν την προσπάθεια συλλογής υπογραφών για την Ροδιακή  Έπαυλη .
Ο ΔΟΠΑΡ και εγώ ευχαριστεί όλα τα σχήματα, SleepDeep, Σχολή Χορού « Βάλια- Χριστίνα Καρβέλη» , Χορευτική Ομάδα ΔΟΠΑΡ, Μικτή Χορωδία Δήμου Ρόδου,  Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής  Μουσικού Σχολείου , Σύλλογο Φίλων Χορού, Μαμάδες Ρόδου, και τους καλλιτέχνες : Γ.Γιακουμάκη, Γ,Πούλο, Β.Πρέκα, Α. Νάνο, Μ.Χατζηπέτρο,  Θ.Νάνο, Νετζίπ, Μ.Μαντικό, Α. Ροδίτη, Γ.Κατσιμπρή, Σ.Χατζηστρατή, Γ.Παραγυιό, Ζ. Κοκκαλά καθώς και τους μαθητές του Ωδείου ΔΟΠΑΡ.
Επίσης την εταιρεία G8 και τον Βάϊο Γαμβρούδη, τον ΚΟΥΚΟ, και τον Τέρη Χατζηιωάννου για την παρουσίαση του προγράμματος .
Ιδιαίτερα τον κύριο Βασίλη Παπακωνσταντίνου για την αφιλοκερδή προσφορά του στην εκδήλωση και τον κύριο Λάκη Παπαδόπουλο με το ψηλά Ρεβέρ.
Η συλλογή υπογραφών θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες μέρες  στην πόλη της Ρόδου και στα  Δημοτικά Διαμερίσματα .Ταυτόχρονα επιδιώκεται μέσω των Βουλευτών του Δήμου το κλείσιμο ραντεβού στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών όπου θα απαιτηθεί η υπογραφή του χρησιδανείου της παραχώρησης της Ροδιακής Έπαυλης στο Δήμο Ρόδου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...