Μεγάλη επιτυχία είχε το 15ο Πασχαλιάτικο & Ανοιξιάτικο Μπαζάρ της Δωδεκανησιακής Μέλισσας παράρτημα Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: μεγάλη επιτυχία είχε το 15ο Πασχαλιάτικο & Ανοιξιάτικο Μπαζάρ της Δωδεκανησιακής Μέλισσας παράρτημα Ρόδου, το περασμένο Σάββατο 5 Απριλίου  2014.
Η μεγάλη επιτυχία του 15ου Πασχαλιάτικου & Ανοιξιάτικου Μπαζάρ της Δωδεκανησιακής Μέλισσας παράρτημα Ρόδου, το περασμένο Σάββατο 5 Απριλίου οφείλεται στους Ροδίτες που πλημμύρισαν την εκδήλωση και τίμησαν με τις αγορές τους και τη συμπαράστασή τους το σκοπό των υποτροφιών των άπορων Δωδεκανήσιων φοιτητών.

Τα πρώτα για εφέτος Πασχαλιάτικα παραδοσιακά κουλούρια με συνταγές αυθεντικές Ροδίτικες, οι χαρούμενες λαμπάδες για τα παιδιά, τα γλυκά κουταλιού και οι μαρμελάδες, τα ανοιξιάτικα γλυκίσματα, τα χρώματα στις κατασκευές που στολίζουν το σπίτι και τους επαγγελματικούς χώρους αλλά κυρίως τα κοσμήματα κατασκευασμένα από απίθανα φυσικά υλικά σε χρώματα και σχέδια που έκλεψαν τις εντυπώσεις, με πολλά άλλα που συμμετείχαν στους πάγκους της Μέλισσας, ήταν το σκηνικό του μπαζάρ που το επισκέφθηκαν εκατοντάδες φίλες και φίλοι για τα δώρα τους, την οικογένεια, κυρίως για τον σκοπό. Ο μάγος Γκάθαν πρόσφερε στα παιδιά ένα όμορφο πρωινό με μαγικά κόλπα και διασκέδαση όπου όλοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό.

Η Επιτροπή Ρόδου της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, επιθυμεί να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του 15ου Πασχαλιάτικου Μπαζάρ που διοργάνωσε, το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, στο Ακταίον, για τη συμβολή του οποίου το ευχαριστεί  θερμά:

τον Πρόεδρο της ΔΕΡΜΑ.Ε. κ. Γιάννη Περδίκη για τη φιλοξενία στο χώρο.  Στους πάγκους του Μπαζάρ εκτέθηκαν πολλά εδέσματα, γλυκά και αλμυρά, λαμπάδες του Πάσχα, κεντήματα, στεφάνια για την Πρωτομαγιά, χωριάτικα ψωμιά, νηστίσιμα γλυκά, κουλούρια, μέλι, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, χειροποίητα πολύ πρωτότυπα και καλόγουστα κοσμήματα κ.α.
Τα εδέσματα προσέφεραν όχι μόνο τα μέλη της  «κεντρικής επιτροπής της Ρόδου»  αλλά και άλλα μέλη της Μέλισσας όπως κάθε χρόνο. Φέτος ειδικά η συμμετοχή των μελών  ήταν μεγαλύτερη σε ποικιλία και ποσότητα γιατί όλοι είχαν τη συναίσθηση ότι οι υποτροφίες που βοηθούν τα παιδιά να σπουδάσουν, θα πρέπει να έχουν στήριξη, μεγαλύτερη από τις άλλες χρονιές. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τους υπότροφους και να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερους φοιτητές. Την ευαισθησία τους για το έργο της «Μέλισσας» εκδηλώνουν και αποδεικνύουν με έμπρακτο τρόπο, εκτός από τα μέλη και πολλοί παλαιοί υπότροφοι του Συλλόγου με προσφορές τους. Τους οφείλονται  οι θερμότερες ευχαριστίες και συγχαρητήρια!

Ευχαριστούμε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που  συμμετείχαν δυνατά στην καμπάνια και δημοσιογραφική κάλυψη της μεγάλης διοργάνωσης και ιδιαίτερα τους χορηγούς μας ΡΟΔΙΑΚΗ (μας πρόσφερε επί πλέον τη διανομή ενθέτου), ΙΡΙΔΑ, ΛΥΧΝΑΡΙ, ΔΡΑΣΙΣ.
Θερμές ευχαριστίες οφείλονται επίσης στον κ. Βασίλη Βαγιανάκη ο οποίος αναλαμβάνει και εκτυπώνει στο τυπογραφείο του (αφιλοκερδώς), όλο το έντυπο υλικό που χρειάζεται το Μπαζάρ,  εδώ και 14 χρόνια! Η Επιτροπή Ρόδου ευχαριστεί  το Pane di Capo και ειδικά τον κ. Γιώργο Ποντικάκη για τα υπέροχα σοκολατένια αυγά καθώς και τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Ρόδου «η Κυψέλη» και τον κ. Μαλιωτάκη Κυριάκο για το θαυμάσιο μέλι που πρόσφεραν.
Θερμές ευχαριστίες από την Επιτροπή οφείλονται στην «μέλισσα» κα Άντα Καραγιάννη και την praxis plus για το σχεδιασμό και υλοποίηση της επικοινωνίας της εκδήλωσης με το κοινό και τα ΜΜΕ, με έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και για την πρβολή της Μέλισσας.  
Συγχαρητήρια αξίζουν οι «μέλισσες»  της Επιτροπής Ρόδου που όχι μόνο προετοίμασαν τα πάντα για αυτό το 15ο φετεινό Μπαζάρ μετά εκείνο της Αθήνας, μία εβδομάδα ενωρίτερα,  αλλά ήσαν πίσω από τους πάγκους, όλο το Σάββατο 5 Απριλίου και ακούραστες και με χαμόγελο πουλούσαν  τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν.
Ενημερώνουμε ότι διαθέτουμε τα λίγα εξαιρετικά είδη που έμειναν στους φίλους που δε πρόλαβαν να επισκεφθούν το μπαζάρ, επικοινωνήστε λοιπόν με τα μέλη της στα τηλέφωνα: 6942 234 448,9. Ενημέρωση για τη μέλισσα και το μπαζάρ: dodmelissarho@gmail.com, info@praxiplus.gr, facebook (Δωδεκανησιακή Μέλισσα). (pp)



Πολλά «Ευχαριστώ» και Συγχαρητήρια σε όλους.
Καλό Πάσχα!!
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...