Μαϊμού εφοριακοί ληστεύουν ηλικιωμένους σε χωριά της Ρόδου!

Ολα τα είχαμε αυτό μας έλειπε...Όπως αναφέρει σήμερα η Ροδιακή, κάποιοι τύποι που παριστάνουν τους εφοριακούς, μπαίνουν σε σπίτια ηλικιωμένων σε χωριά της Ρόδου και τους ληστεύουν με πρόσχημα το ...χαράτσι του Βενιζέλου!. Έχουν εντοπιστεί δύο τέτοια κρούσματα. Μάλιστα υπάρχει και η μαρτυρία της Κικής Τσακίρη με΄σω του facebook για το περιστατικό που συνέβη με τους γονείς . Η Κική Τσακίρη γράφει: Μια soft ληστεία. Χτες λήστεψαν τους γερους γονεύς μου μερα μεσημερι, με το εξης κολπο΄
Σταματησε ενα αμαξι μπροστα στην αυλη με 3 ευγενικους καλοντυμενους κυριους. Η μανα μου επλενε χορτα στον εξω νεροχυτη. "γιαγια εισαι μονη σου? ", "οχι, με τον αντρα μου, ειναι μεσα ξαπλωμενος". "Ηρθαμε για το χαρατσι, θελουμε να ελεγξουμε τις μπριζες, για να μειωθει το χαρατσι σας. ". Εδειξαν ψευτικα χαρτια οτι ηταν κρατικοι λειτουργοι. Μπηκαν μεσα ελεγξαν το σπιτι, ζητησαν 30 ευρω, η αφελης μανα μου τους τα εδωσε, ειδαν που ειχε τα λεφτα κιη συνταξη τους 630 ευρω εκανε φτερα. Εφυγαν σαν κυριοι, κιεγω πρεπει ναμαι ευγνωμων που δεν τους ξυλοκοπησαν. Η αστυνομια ειπε πως παρομοιο κρουσμα συνεβη στις Καλυθιες.
Οι νησιωτες ποτε δεν θα τολμουσαν να ληστεψουν γεροντια. Αυτα τα ξενοφερτα φρουτα, την καταρα μου ναχουν και να μην χαρουν ουτε 1 ευρω!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...