"Μαρτύριο" η ζωή των δύο κοριτσιών απο τον 52χρονο που ασελγούσε πάνω τους....

Σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών φέρεται να ασελγούσε ένας μεσήλικας, εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση που είχε με την οικογένεια ενός από τα παιδιά. Τα δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 15 και 17 ετών, φέρονται να ζούσαν για περίπου τέσσερις μήνες ένα μαρτύριο, με τον 52χρονο να κατηγορείται ότι βίασε παραπάνω από μία φορά την 15χρονη, ενώ εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις την 17χρονη.
Της Άννας Σαρρή
Ο κατηγορούμενος ηλικίας 52 ετών και απασχολούμενος ως συντηρητής σε ξενοδοχείο, είναι παντρεμένος και έχει και μία ενήλικη κόρη. Αυτό ωστόσο, φέρεται να μην τον εμπόδισε να τελέσει τις ασελγείς πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Ο ίδιος, βάσει των πληροφοριών, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του 15χρονου κοριτσιού, με αποτέλεσμα να μπορεί να επικοινωνεί άμεσα (σε πρώτο στάδιο) και με το ίδιο το κορίτσι, εξαναγκάζοντας (στη συνέχεια), τόσο την ίδια, όσο και την 17χρονη φίλη της, να τον ακολουθούν…

Ο 52χρονος το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2013 έως και τον Ιανουάριο του 2014, φέρεται να εξανάγκαζε την 15χρονη μαζί με την 17χρονη να τον ακολουθούν και συγκεκριμένα να πηγαίνουν μαζί του για καφέ και μετά να εισέρχονται στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να τις πάει βόλτα…!
Ο ίδιος κατηγορείται ότι οδηγούσε τα δύο ανήλικα κορίτσια σε απόμερα σημεία, όπως είναι η Φιλέρημος, η παραλία της Ιαλυσού, αλλά και η φάτνη της Σαλάκου, υποχρεώνοντάς τες να προχωρούν σε μεταξύ τους ερωτικές συναναστροφές, ώστε ο ίδιος να διεγείρεται σεξουαλικά και να ολοκληρώνει… Σε ορισμένες δε, περιπτώσεις φέρεται να κατέγραφε τις ερωτικές περιπτύξεις των δύο κοριτσιών με το κινητό του τηλέφωνο!
Υπήρχαν όμως, και φορές που ο μεσήλικας πήγαινε βόλτα μόνο το 15χρονο κορίτσι, το οποίο φέρεται υπό την απειλή βίας, να εξανάγκαζε να τον ακολουθεί. Σε αυτές τις περιηγήσεις, φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του παραπάνω από μία φορά εξαναγκάζοντάς την δηλαδή, να έρχονται σε σεξουαλική επαφή!
Η αποκάλυψη
Το απόγευμα της 4ης Μαρτίου έτους 2014, το 15χρονο κορίτσι που φέρεται να βίωνε ένα απίστευτο μαρτύριο, αποκάλυψε στους γονείς του όσα υποστηρίζει ότι συνέβαιναν, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να ενημερώσουν αμέσως τους υπηρετούντες αστυνομικούς στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. Οι αστυνομικοί με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Εισαγγελέα υπηρεσίας Αιμιλία - Σοφία Μέρη, η οποία και αποφάσισε να δράσουν ακαριαία.
Οι αστυνομικοί, συνοδευόμενοι από την εισαγγελική λειτουργό, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, όπου κατάφεραν να εντοπίσουν μία σειρά από αντικείμενα, τα οποία και κατάσχεσαν. Στη συνέχεια, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για τη διάπραξη των αδικημάτων του βιασμού, της ασέλγειας και της οπλοκατοχής, ισχυριζόμενοι ότι προανακριτικά έχει εξακριβωθεί η εμπλοκή του στην υπόθεση. Χθες το μεσημέρι ο 52χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως υπηρεσίας, η οποία του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της 5ης Μαρτίου έτους 2014, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 52χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για τη διάπραξη των αδικημάτων του βιασμού, της ασέλγειας και της παράνομης οπλοκατοχής.
Το προηγούμενο απόγευμα της 4ης Μαρτίου έτους 2014, είχε καταγγελθεί από τις δύο ανήλικες, 15 και 17 ετών, ότι το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2014, ο κατηγορούμενος τις μετέφερε επανειλημμένως με αυτοκίνητο σε ερημικές περιοχές του νησιού όπου με απειλές τις εξανάγκαζε κατά περίπτωση σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας πραγματοποιήθηκε προχθές το πρωί έρευνα παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού στην κατοικία του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα,

Ένα περίστροφο κρότου, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε λειτουργικό πυροβόλο όπλο,

Μια αστυνομική ράβδος (γκλοπ) μήκους 37 εκατοστών,

Εννέα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου,

Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και

Πέντε κινητά τηλέφωνα.

ΠΗΓΗ: εφημερίδα Πρόοδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...