Μίκα Ιατρίδη από τη ΔΕΘ: «Η Ελλάδα και οι Έλληνες χρειάζονται το κατάλληλο φορολογικό και επενδυτικό περιβάλλον, όχι τη θηλιά που έχει βάλει στο λαιμό τους η Τρόικα»

Μίκα Ιατρίδη από τη ΔΕΘ: «Η Ελλάδα και οι Έλληνες χρειάζονται το κατάλληλο φορολογικό και επενδυτικό περιβάλλον, όχι τη θηλιά που έχει βάλει στο λαιμό τους η Τρόικα».

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρίσκεται η Μίκα Ιατρίδη, η οποία, μαζί με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, επισκέφτηκαν τα περίπτερα στο χώρο της Έκθεσης και είχαν εκτενείς συνομιλίες με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη ΔΕΘ, η Βουλευτής Δωδεκανήσου παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ η παρουσία των βουλευτών και στελεχών του Κινήματος στη ΔΕΘ ολοκληρώνεται με την ομιλία του Πάνου Καμμένου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Μετά την επίσκεψη στα περίπτερα της Έκθεσης, η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε τα εξής:

«Είχαμε την ευκαιρία με τον Πρόεδρο μας, Πάνο Καμμένο, να διαπιστώσουμε, για μια ακόμη φορά, ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες μπορούν να δημιουργήσουν και να είναι ανταγωνιστικοί. Χρειάζονται, όμως, και το κατάλληλο φορολογικό και επενδυτικό περιβάλλον, κάτι το οποίο τους το αρνείται η Τρόικα και οι πιστωτές μας.

Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από την πρώτη στιγμή, καταθέσαμε αξιόπιστες προτάσεις για τη δημιουργία ενός ελκυστικού φορολογικού και επενδυτικού περιβάλλοντος στη χώρα μας. Ενός περιβάλλοντος, που μπορεί να οδηγήσει σε ουσιαστική ανάπτυξη και, κυρίως, να περιορίσει και να σταματήσει την αιμορραγία της μετανάστευσης των νέων ανθρώπων από τη χώρα μας».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...