Μίκα Ιατρίδη: «Η κυβέρνηση των προθύμων θέλει να καταργήσει και την Κτηματική Υπηρεσία στα Δωδεκάνησα. Όμως, ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη»!

«Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, υπομονή και σχέδιο η απαξίωση της Δωδεκανήσου από την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά και των προθύμων.

Η κατάργηση της Διεύθυνσης της Κτηματικής Υπηρεσίας στα Δωδεκάνησα και τη Ρόδο και η μεταφορά της στον Πειραιά είναι απαράδεκτη.

Δεν είναι όμως και αδιανόητη. Γιατί η επικείμενη κατάργηση εξυπηρετεί πλήρως τα συμφέροντα των δανειστών και το σχέδιο ξεπουλήματος των νησιών μας.

Εξηγείται, ακόμα, με αυτόν τον τρόπο, γιατί η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ επέμενε η έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου να είναι στον Πειραιά και όχι στη Ρόδο.

Το πρόβλημα, όμως, έχει πάψει να είναι ο κ. Σαμαράς και ο κ. Παπανδρέου.

Το πρόβλημα είναι αυτοί που εκλέχτηκαν από τους Δωδεκανήσιους – και το 2009 και το 2012 – για να στηρίζουν και να προασπίζουν τον τόπο μας, αλλά, τελικά, γονατιστοί ακολουθούν, ψηφίζουν και στηρίζουν, χωρίς καμία διάκριση, τις αποφάσεις που θέτουν στο περιθώριο τα νησιά μας.

Έστω και την τελευταία στιγμή, οι κυβερνώντες βουλευτές πρέπει να προκαλέσουν σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών και να απαιτήσουν – να απαιτήσουν και όχι να παρακαλέσουν – να σταματήσει αυτό το απροκάλυπτο σχέδιο κατάργησης όλων των υπηρεσιών του δημοσίου στα νησιά μας.

Και ας θυμούνται οι πρόθυμοι, από όπου και αν προέρχονται, την παροιμία του λαού μας:

“Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη”.» 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...