Μήνυση εναντίον του ΠΑΣΟΚ υπέβαλλαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Άρειο Πάγο

Μήνυση εναντίον του ΠΑΣΟΚ υπέβαλλαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Άρειο Πάγο

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ειρωνεύτηκε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τον Άρειο Πάγο, λέγοντας «ήρθαμε να παραδοθούμε», όταν ρωτήθηκε για το λόγο της επίσκεψής τους.

Η ομάδα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που αποτελείται απο την Ελένη Ζαρούλια, τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Χρήστο Παππά, υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του ΠΑΣΟΚ για επιχορηγήσεις και κονδύλια προς το κόμμα την περίοδο 2007-2010.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, η Χρυσή Αυγή προτείθετο να καταθέσει μηνύσεις για να χαρακτηριστούν «εγκληματικές οργανώσεις» τα πολιτικά κόμματα.

«Η Χρυσή Αυγή καταθέτει φακέλους στην Δικαιοσύνη για να χαρακτηριστούν εγκληματικές οργανώσεις τα κόμματα της κλεπτοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και της αριστερής τρομοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Οι υποθέσεις είναι εκατοντάδες, από τις εγκληματικές οργανώσεις Τσοχατζόπουλου και Παπαγεωργόπουλου, τον Τσουκάτο, τον Μαντέλη, τα σκάνδαλα, τα τάγματα εφόδου του ΚΚΕ και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ δολοφόνους και τρομοκράτες», είχε δηλώσει ο Ηλίας Κασιδιάρης. .

Πηγές: Καθημερινή, Εφημερίδα των Συντακτών ertopen

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Εξελέγησαν χθες τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου για την επόμενη...
Σήμερα η νέα δημοτική αρχή, δήμαρχος Αλέξης Κολιάδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς και ο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...