ΚΝΕ : Παρέμβαση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Η Τ.Ο. Ρόδου της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει παρέμβαση και μαζική εξόρμηση για την δολοφονική επίθεση του Ισραήλ που πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες απέναντι στον λαό της  Παλαιστίνης, στην Πλατεία Κύπρου το Σάββατο στις 18:00.

Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό που δοκιμάζεται από αεροπορικές επιδρομές του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ με την ανοχή των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ. Με αυτήν την παρέμβαση θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα προς την Ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει εδώ και τώρα την επικίνδυνη πολιτική αναβάθμισης της στρατιωτικής εμπλοκής και συνεργασίας με το Ισραήλ.

Αυτή η πολιτική ευθύνεται για τις βάρβαρες εικόνες που βλέπουμε καθημερινά, με τους δεκάδες νεκρούς ανάμεσα τους και παιδιά. Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους με βάση την ομόφωνη απόφαση της Βουλής το 2015.

Καλούμε τον Ροδιακό Λαό και την νεολαία να κάνει πράξη αυτό που έγραψε ένας μαθητής με αφορμή τα γεγονότα, «Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν σκοτώνονται».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...