Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ στη Ρόδο για τις αγροτικές αποζημιώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Αντώνης ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ  με κλιμάκιο του Οργανισμού Ελληνικών  Γεωργικών Ασφαλίσεων  αποτελούμενο από τους κτηνιάτρους Σόλωνα ΜΑΤΖΙΑΡΙΑ και   Μανώλη ΔΡΕΤΟΥΛΑΚΗ  και τον Γεωπόνο Μανώλη ΜΗΤΣΟΣΚΟΥΡΑ καθώς και τον  Γενικό Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Γιάννη ΠΟΥΛΗ μετέβησαν στις πληγείσες περιοχές από την πρόσφατη Θεομηνία για την εκτίμηση της Βορειοδυτικής Ρόδου και πραγματοποίησαν αυτοψίες σε πληγείσες εκμεταλλεύσεις με ζημιές  στο  Ζωικό  και Φυτικό κεφάλαιο (Ζώα, Δέντρα, Καλλιέργειες), προκειμένου να στηρίξουν τους πληγέντες παραγωγούς της περιοχής.
Παρακαλούνται οι παραγωγοί που έχουν πληγεί από την πρόσφατη θεομηνία να προσέλθουν στα κατατόπους Δημοτικά Καταστήματα για να δηλώσουν την ζημιά που έχουν υποστεί στους εντεταλμένους τοπικούς  ανταποκριτές του ΕΛ.Γ.Α.  ώστε οι επόπτες  να συμπληρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου οι πληγέντες να αποζημιωθούν.
 Πέραν των περιοχών της Βορειοδυτικής Ρόδου (Ιαλυσός, Κρεμαστή, Παστίδα Μαριτσά).το Κλιμάκιο θα μεταβεί και σε άλλες περιοχές του νησιού όπου σημειώθηκαν και δηλώθηκαν ζημιές από την πρόσφατη Θεομηνία.
Η Περιφέρεια παρακαλεί τους παραγωγούς να μην παραλείψουν να δηλώσουν τις ζημιές που υπέστησαν προκειμένου και εκείνη να συνδράμει στην τελική αποζημίωση των παραγωγών από τον ΕΛ.Γ.Α
Υπενθυμίζετε ότι οι προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων είναι δυο (2) ήμερες των Ζωικών και δεκαπέντε (15) των Φυτικών.
Οι υπηρεσίες της περιφέρειας είναι στη διάθεση του κάθε παραγωγού για οποιαδήποτε πληροφόρία στο τηλ:2241364901,  και στο κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α. που θα βρίσκεται για μερικές ήμερες στον Μανώλη ΜΗΤΣΟΣΚΟΥΡΑ, τηλέφωνο  επικοινωνίας 6932932524.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...